mrok Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Panowie proszę o pomoc mam zamiar kupić twin powera .Czy model 11 c2000hgs to ten dobry czy nie ?.A może vanquish w tym rozmiarze lepszy?Sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 To ja się przyczepię ... Chcesz kupić tp (telekomunikację polską) na sumy, karasie, jazie, czy barrakudę? Proszę wysil się trochę i napisz coś więcej. Nikt tutaj nie będzie zgadywał co masz na myśli. Kolejny taki wpis wywalę w kosmos. Dodatkowe uwagi:- kiespsko nazwany wątek - mało opisane wymagania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Poprawie się chodzi mi oczywiście o kołowrotek spiningowy marki Shimano model twin power 11 c2000hgs.Przeznaczenie połów okoni.Lub też rozwazam zakup kołowrotka marki Shimano model vanquish c2000hgs .Przeznaczenie połów okoni.Oba kołowrotka oczywiście made in japan.Pytanie który kupić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Mniej sfatygowany lub ten, który będzie lepiej wyważał kij.Łowieniem okoni tych kołowrotków nie zniszczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jeśli chodzi o wagę + dla vanquishaAle cztalem że twin power z2011 zdecydowanie mocniejsza konstrukcja.No i właśnie dlatego mam dylemat co kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Pa co mam dziś zjeść na kolację? pasztetową czy parówki?[/prquote]naleśniki będą dobrym wyborem.Na tym się znam więc mogę doradzic.A na bul głowy aspiryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ale mówimy o kołowrotku nieużywanym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Oba są używane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Na rezerwatowe jigowanie zajedziesz TP C2000 , za mały jest . Do UL bez znaczenia którego weźmiesz , ja wziąłbym lżejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A ja twinka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 a co mam dziś zjeść na kolację? pasztetową czy parówki? Jak nie chcesz zaliczyć bana to lepiej nie pisz takich wpisów na tym forum. Sorry doczepiłem tego wątku ale ... bezlitośnie będziemy powolutku usuwać takie wpisy. Wszedłem by przeczytać Twój wpis ... bo sam byłem zainteresowany odpowiedzią i przez Ciebie straciłem czas, który mógłbym poświęcić innym forumowiczom. Jak myślisz ile jeszcze osób odwiedziło ten wątek po Twoim wpisie ... ??? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Do UL używam vanquisha, praca maślana ( prawie jak stella ), lekka konstrukcja, ale wytrzymała. Zanim kupisz pokręci tym, wiele młynków vanquish głośno pracuje, może to komuś przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Do UL używam vanquisha, praca maślana ( prawie jak stella ), lekka konstrukcja, ale wytrzymała.Zanim kupisz pokręci tym, wiele młynków vanquish głośno pracuje, może to komuś przeszkadzaćPotwierdzam . Vaniek potrafi zaszumieć. Pewnie to kwestia rezonansu materiału obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Do UL używam vanquisha, praca maślana ( prawie jak stella ), lekka konstrukcja, ale wytrzymała.Zanim kupisz pokręci tym, wiele młynków vanquish głośno pracuje, może to komuś przeszkadzaćPrawie często robi kolosalną różnicę. Jak dla mnie vaniek niczym się od twin powerka nie różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Różni się - szumem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Różni się - szumem No tak :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeżeli ktoś rozkręcał do smarowania te kołowrotki, to różnicę widać w ilości uszczelek i łożysk Jak dla mnie vanquish lżej pracuje, do łowienia UL jest stworzony Jeżeli szumi to łożysko ceramiczne trzeba dobrze naoliwić, lub wymienić Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 nikt nie mówi, że to zły kołowrotek, zwłasza waga (materiały) jest bezkonkurencyjna, ma po prostu też swoje wady i nie jest takie ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Vanquish zachęca do kupna wagą myślę że jeśli nie ma większych różnic między nim a twinem to chyba się zdecyduje na vanquisha.Chyba że koledzy maja jakiś lepszy pomysł .Mogę wydać na kreciolka jakieś 1000-1500zl.Jeśli macie jakieś pomysły co mógłbym kupić dobrego w tym przedziale cenowym to jeszcze bym Przemyslal zakup vanquisha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Może to http://allegro.pl/okazja-shimano-stella-1000-sfe-nowa-od-1899-zl-i5627056680.htmlniestety trzeba dorzucić kilka stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) a może 15' TP C2000S, waga jeszcze do przełknięcia, powiększone koło i zęby jak również sam korpus większy niż w poprzedniej generacjiPraca TP 15' rózni się od Stelli chyba ze stetoskopem foto dzięki @Rolen, thx (Stella 2500S - TP C200S) na foto powyżej trzeba mieć na uwadzę, że w Stelli szpula jest "schowana" , a w TP wysunięta, chodzi mi głównie o body Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 No jest to jakas alternatywa.Fakt cenowo zdecydowanie lepiej jak stella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 i w tym budżecie kupić nieużywany i bez stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Znalazłem jeszcze takiego tylko hgs trochę większe przełożenie.Nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) to raczej kwestia osobistych preferencji, ja tam nie rozumiem po co komu w takim kołowrotku prawie 80cm nawoju, no chyba, że ma łowić pstrągi z nurtem, albo Rockfish'e przy potrójnym, poczwórnym wysokim odbicu Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi