mrok Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 No fakt!.Obawiam się tylko czy nie będzie za duży (chodzi o gabaryty kołowrotka )nie ciężar do mojego kijaMatagi Russell shore ll.Mam obawy czy nie będzie to wyglądało tak jak bym podpiol rexa do podlodowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 2500 tak wygląda, dlatego sam postanowiłem zmienić na C2000S, ale właśnie w generacji15' (trochę większe body, ale mniejsze niż w 2500, rotor i szpula jest znacznie mniejsza, jak w 1000), będzie robił od Yamagi 610TZ, przez PALMS Egeria 63L (króciutka rękojeść) do Suzuki RXF-6lb-662myślę, że to dobry kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) No fakt!.Obawiam się tylko czy nie będzie za duży (chodzi o gabaryty kołowrotka )nie ciężar do mojego kijaMatagi Russell shore ll.Mam obawy czy nie będzie to wyglądało tak jak bym podpiol rexa do podlodowki.Jak kojarzę model stellek z 2010 roku to 2500 miała szpulę szerokości 46 mm, natomiast 1000 ma 40mm i ta w zupełności już wystarcza do UL. Zależy jeszcze jaką masz przelotkę startową. Kamil proponuje dobre rozwiązanie, mniejsze body jak w 2500 a szpula jak z 1000, w zupełności wystarczy. Głupio wygląda taka pała przy kiju 2m i kilku gramowym wyrzucie.C200S- to zapodaj. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jeszcze mam opcje 07 stella 2500s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jeszcze mam opcje 07 stella 2500s230g tylko szpula szersza, spokojnie może być i maślano kręci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Panowie dzięki za porady krecioł kupiony (stella).Można zamknąć temat . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 .Panowie dzięki za porady krecioł kupiony (stella).Można zamknąć temat .Będziesz Pan zadowolony, maszynka bajka. Tylko wypada jej zrobić przegląd i małe smarowanko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kilka razy przymierzalem Stelle 2500S (220g) do mojego kija UL, ale jakos mi to słabo pasowało i w końcu dałem spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kilka razy przymierzalem Stelle 2500S (220g) do mojego kija UL, ale jakos mi to słabo pasowało i w końcu dałem spokój Co jest przykręcone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 a może 15' TP C2000S, waga jeszcze do przełknięcia, powiększone koło i zęby jak również sam korpus większy niż w poprzedniej generacjiPraca TP 15' rózni się od Stelli chyba ze stetoskopem foto dzięki @Rolen, thx (Stella 2500S - TP C200S) TP Stella.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi