rogalson Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 tym razem nie mysle o zadenj precyzji. chodzi mi o cos w stylu machnij i lec mozecie polecic jakis konkretny seryjny produkt o cw 5-20? kije z pracowni nie zamowie, bo sam nie wiem jaki mial by byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Szukasz odległościówki pod multiplikator? chodzi o kij dalekosiężny jako taki, czy typową odległościówkę pod spławik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 kij castingowy, ktory strzela szybciej od wlasnego cienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 kij castingowy, ktory strzela szybciej od wlasnego cienia długość, przynęty, ryby, łowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 perch, slider, fatso w lzejszych wersjach na szczupaka (u mnie nie widziano wiekszego niz 80) ale chce rowniez z tego samego kija lowic minnowem i rapem w rozmiarze 5-9 pod okonia nie wiem czy to wykonalne: cos pomiedzy woblerowaniem i lekkim jerkiem cw 5-20 7-21 28?. czy to moze 2 rozne kije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi