Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze mecz się nie skończył, a już na youtube bramki były... Niestety już nie ma. Za to na meczyki.pl jest skrót meczu.

Teraz dzieciaki żyją w pięknych czasach - czasach Lewandowskiego... Mi w ich wieku kazali kibicować niejakiemu Olisadebe! 

Olisadebe był wisienką na torcie,prym wiedli wtedy: trener-Engelbert Szatan i w ataku Józko Andrzejewski hahhaha,kto pamięta te felietony pisane w "Piłce Nożnej" ? ahhahah

Warto,a piąta to wisienka na torcie. :clappinghands:  :good:

O 23 na Eurosport 2 ,podsumowanie kolejki.

Ale nie dzisiaj, o 23:00 jest magazyn ligowy autralian football :P

Warto było obejrzeć ten mecz na żywo, miałem nosa bo szykowałem się na ten mecz od wczoraj pomimo meczu ukochanego Milanu. 5 brama najładniejsza i do tego trzymający się za czachę Guardiola bezcenne, była szansa na 6 ale obrońca Rodriguez wybił gałę z linii niestety. Brawo Robert.

Wstałem :) Do boju Polska!

Po wyrównanej walce niestety przegrywamy 26:24.

Jeeest! Drugi niezwykle emocjonujący set dla nas! Brakuje tylko jednego do kwalifikacji olimpijskiej! To wszystko dzięki temu, że Bob1 kibicuje pomiędzy chrapnięciami! ;)

Edytowane przez coma
  • Like 1

:( wstałem, kibicowałem.. wielka szkoda.

Można sobie analizować wiele rzeczy. Zagraliśmy świetny turniej. Zabrakło nie wiele. Ogólnie wszystko przeciw nam... wszyscy na nas się spinali a z innymi odpuszczali, żaden inny mecz nie potoczył się po naszej myśli, a dziś oprócz dobrej gry Włochów mieli oni duuużo szczęścia a my pecha.

Jak pisalem, statystyka i psychologia nas pokonaly. Nie da sie 11 pod rzad. Trzeba bylo przegrac z kimkolwiek wczesniej. Takie glupie zasdady. Inaczej nastawieni byliby chlopcy. Szkoda, zasluzyli na awans. Amerykanie nie przegrywaja takich meczow...

Edytowane przez coloumb
  • Like 1