admin Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Tak tradycyjnie? Heh ...tak BOB1 ... liczę, że jutro będzie dobry dzień dla naszych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) I jak jutro z Włochami?Daję 3:1 dla naszych Z racji niedawnej rocznicy MŚ mistrzowie tie-breaka powrócą Edytowane 22 Września 2015 przez ZedSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 jeszcze mecz się nie skończył, a już na youtube bramki były... Niestety już nie ma. Za to na meczyki.pl jest skrót meczu. Teraz dzieciaki żyją w pięknych czasach - czasach Lewandowskiego... Mi w ich wieku kazali kibicować niejakiemu Olisadebe! Olisadebe był wisienką na torcie,prym wiedli wtedy: trener-Engelbert Szatan i w ataku Józko Andrzejewski hahhaha,kto pamięta te felietony pisane w "Piłce Nożnej" ? ahhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Budzik nastawiony na 3:30, czy wstanę zobaczymy W tym meczu Polacy będą musieli zacząć od początku na wysokich obrotach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja nie wstanę...jak by co to kibicuj i za mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Warto,a piąta to wisienka na torcie. O 23 na Eurosport 2 ,podsumowanie kolejki.Jest magazyn ligowy. Tyle że futbolu australijskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja obejrzałem bramki tutajhttp://bundesliga.on...olfsburg/h1ebg4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jest magazyn ligowy. Tyle że futbolu australijskiego No cóż,program swoje a futbol rzucany ,...to inna para kaloszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Warto,a piąta to wisienka na torcie. O 23 na Eurosport 2 ,podsumowanie kolejki.Ale nie dzisiaj, o 23:00 jest magazyn ligowy autralian football Warto było obejrzeć ten mecz na żywo, miałem nosa bo szykowałem się na ten mecz od wczoraj pomimo meczu ukochanego Milanu. 5 brama najładniejsza i do tego trzymający się za czachę Guardiola bezcenne, była szansa na 6 ale obrońca Rodriguez wybił gałę z linii niestety. Brawo Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Slabo, mogl 7 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Wstałem Do boju Polska!Po wyrównanej walce niestety przegrywamy 26:24.Jeeest! Drugi niezwykle emocjonujący set dla nas! Brakuje tylko jednego do kwalifikacji olimpijskiej! To wszystko dzięki temu, że Bob1 kibicuje pomiędzy chrapnięciami! Edytowane 23 Września 2015 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Kolejny set 25:22 dla nas po udanym finiszu, w którym przełomowy był punkt po challeng'u przesunięty na naszą korzyść z wyniku 21:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Niestety trzeci set dla Włochów.Przegraliśmy, zbyt wiele błędów Edytowane 23 Września 2015 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Włosi zagrali dziś b.dobry mecz a nasi wyglądali już na zmęczonych tym turniejem chociaż po wygranym secie były nadzieje jednak popełnialiśmy sporo błędów a Włosi rozczytywali naszą grę i karcili blokiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 wstałem, kibicowałem.. wielka szkoda. Można sobie analizować wiele rzeczy. Zagraliśmy świetny turniej. Zabrakło nie wiele. Ogólnie wszystko przeciw nam... wszyscy na nas się spinali a z innymi odpuszczali, żaden inny mecz nie potoczył się po naszej myśli, a dziś oprócz dobrej gry Włochów mieli oni duuużo szczęścia a my pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Lipa kurcze lipa ... Straszne współczucia bo chłopaki ostro się napracowali w czasie pucharu. Trza popłakać, otrząsnąć się i iść dalej ... chociaż gorsi przejdą na olimpiadę ale taki to już sport ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Cholera, szkoda (dzięki @coma za kibicowanie w moim imieniu ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Kurde myślałem ze mimo wszystko awansowali ...Muszą Amerykanie przegrać i wchodzimy tak ? Edytowane 23 Września 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Tak. Jakakolwiek wygrana Argentyny z USA. Nadzieja umiera ostatnio, ale nie wierzę w to... Na olimpiadę pewnie pojedziemy i tak. Szkoda turnieju. Można było go wygrać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 No to trzymamy kciuki za Argentyne... Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 USA - Argentyna 3:0 i nie ma bata niestety ... ni ale chłopaki i tak ładnie grali. Ten Iran nam trochę pokrzyżował plany niestety ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Jak pisalem, statystyka i psychologia nas pokonaly. Nie da sie 11 pod rzad. Trzeba bylo przegrac z kimkolwiek wczesniej. Takie glupie zasdady. Inaczej nastawieni byliby chlopcy. Szkoda, zasluzyli na awans. Amerykanie nie przegrywaja takich meczow... Edytowane 23 Września 2015 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Popis to dał wczoraj Lewandowski ,jednak klasa światowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Fajnie sobie Lewy postrzełał, ale to dało wygranie jednego meczu... za widowiskowość 2 wygranych nie dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ostatnia nadzieja siatkarzy umarła, USA - Argentyna 3:1.Szkoda, zabrakło jednego seta w meczu z Włochami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi