Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Z każdym meczem coraz bardziej rozczarowuje mnie Fabiański.Nie wiem czy brakuje mu umiejętności czy szczęścia.Nie pamiętam kiedy skończył mecz w reprezentacji na zero.Czy on się źle ustawia,brakuje mu szybkiej reakcji, czy nie istnieje u niego wyskok dosiężny?   Przy kazdej bramce  brakowało mu dobrego metra do piłki.Strzały były perfekcyjne ale bramkarz musi czasem wyjąć setkę, a on się nawet nie otarł o taką paradę od dłuższego czasu.Nawet amator z Gibraltaru go przeciągnął po trawie.Jak go widzę między słupkami to mam pełne galoty, zresztą mam wrażenie ,że on tez ma. 

Z każdym meczem coraz bardziej rozczarowuje mnie Fabiański.Nie wiem czy brakuje mu umiejętności czy szczęścia.Nie pamiętam kiedy skończył mecz w reprezentacji na zero.Czy on się źle ustawia,brakuje mu szybkiej reakcji, czy nie istnieje u niego wyskok dosiężny?   Przy kazdej bramce  brakowało mu dobrego metra do piłki.Strzały były perfekcyjne ale bramkarz musi czasem wyjąć setkę, a on się nawet nie otarł o taką paradę od dłuższego czasu.Nawet amator z Gibraltaru go przeciągnął po trawie.Jak go widzę między słupkami to mam pełne galoty, zresztą mam wrażenie ,że on tez ma. 

Brytyjski magazyn "Four Four Two" wybrał Fabiańskiego najlepszym bramkarzem sezonu w Premier League[10], a klub Swansea uznał Polaka m.in. najlepszym zawodnikiem walijskiego klubu.

Widać na wyspach nie mają pojęcia o piłce, że taką ciamajdę zatrudnili. Obie bramki były nie do obrony, co sam piszesz to co bijesz pianę?

Czepiać było się do kogo ale bramkarza , chyba inny mecz oglądałeś.

Żebyśmy mieli tylko na innych pozycjach takie problemy jak bramce.

• Like 1

Obie bramki Szkotow to stadiony swiata! Tego wlasnie brakuje naszym zazwyczaj - technicznego opanowania, wiary we wlasne umiejetnosci, precyzji, sportowego ducha i agresji bez wzgledu na wynik. Pol godziny gry jak klasowy zespol, a pozniej demony z reprezentacyjnej szafy! Kondycja i mentalnosc do wymiany, a to sa rzeczy, ktorych nie brakuje Irlandczykom!

Fabianowi nie można nic zarzucić,i nie ma co zwalać na szczęście .Fakt ze puszcza bramki to tylko wina defensywy która dopuszcza do pozornie nie groźnych sytuacji z których padają gole.Fabian zawsze miał i ma pod gore,wiecznie był 2 lub 3, ale robił swoje ,cieżko pracował .Za to na wyspach go cenią.gdyby reszta orłów była w tak zaangażowani i pracowita ....

• Like 1

Brytyjski magazyn "Four Four Two" wybrał Fabiańskiego najlepszym bramkarzem sezonu w Premier League[10], a klub Swansea uznał Polaka m.in. najlepszym zawodnikiem walijskiego klubu.

Widać na wyspach nie mają pojęcia o piłce, że taką ciamajdę zatrudnili. Obie bramki były nie do obrony, co sam piszesz to co bijesz pianę?

Czepiać było się do kogo ale bramkarza , chyba inny mecz oglądałeś.

Żebyśmy mieli tylko na innych pozycjach takie problemy jak bramce.

Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak  też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego.

Maciek,o Pazdanie zapomniałeś...z Glikiem tworzą super duet. Jak utrzyma formę,to któryś z angielskich klubów zgłosi się po niego. Jak na środkowego obrońcę,bardzo szybki koleś :)

Wielbiciele talentu Kuby,już chyba wiedzą dlaczego Borussia się go pozbyła. Był chaotyczny,jest,i będzie. Grosicki to samo. A Fabiański to solidny bramkarz lecz bez błysku,co ma wybronić to wybroni,a co wpuścić to wpuści. 

• Like 2

Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak  też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego.

Dzięki za troskę o zdrowie ale obejdzie się .Cały poprzedni wpis jaki zrobiłeś na temat meczu ,dotyczy BRAMKARZA :lol:  i poza tobą nikt na tej pozycji nie widzi problemu (bo go nie ma) .Czyli słabo znasz się na piłce ,albo w przedszkolu Fabian gnębił ciebie.Nigdzie na Fabiańskiego złych ocen nie ma , a tu proszę znalazł się fachowiec.

W dużym stopniu wyznacznikiem poziomu zawodnika jest klub w jakim gra.

Edytowane przez osiemnastak

Maciek,o Pazdanie zapomniałeś...z Glikiem tworzą super duet. Jak utrzyma formę,to któryś z angielskich klubów zgłosi się po niego. Jak na środkowego obrońcę,bardzo szybki koleś :)

Wielbiciele talentu Kuby,już chyba wiedzą dlaczego Borussia się go pozbyła. Był chaotyczny,jest,i będzie. Grosicki to samo. A Fabiański to solidny bramkarz lecz bez błysku,co ma wybronić to wybroni,a co wpuścić to wpuści. 

Masz rację, Pazdan z każdym meczem w reprezentacji nabiera pewności w grze. Dla mnie był najlepszym piłkarzem Jagi w ubiegłym sezonie.Musi trafić jak najszybciej  do dobrej ligi, bo jest chyba w podobnym wieku co Glik a ten ma już sporo sezonów w serie A. 

Edytowane przez maicke82

Dzięki za troskę o zdrowie ale obejdzie się .Cały poprzedni wpis jaki zrobiłeś na temat meczu ,dotyczy BRAMKARZA :lol:  i poza tobą nikt na tej pozycji nie widzi problemu (bo go nie ma) .Czyli słabo znasz się na piłce ,albo w przedszkolu Fabian gnębił ciebie.Nigdzie na Fabiańskiego złych ocen nie ma , a tu proszę znalazł się fachowiec.

W dużym stopniu wyznacznikiem poziomu zawodnika jest klub w jakim gra.

Jak wyjmie jedną setkę z Irlandią odszczekam te słowa.Na razie jest ospały..Został mu jeden mecz,a może nawet trzy żeby się zrehabilitować w moich oczach za to gnębienie mnie w przedszkolu.

Edytowane przez maicke82

Masz rację, Pazdan z każdym meczem w reprezentacji nabiera pewności w grze. Dla mnie był najlepszym piłkarzem Legii w ubiegłym sezonie.Musi trafić jak najszybciej  do dobrej ligi, bo jest chyba w podobnym wieku co Glik a ten ma już sporo sezonów w serie A. 

Pazdan w ubiegłym sezonie nie był piłkarzem Legii.

Jak Panowie nastawienia przed dzisiejszym meczem o być albo nie być? Osobiście odczuwam niepokój przed tym spotkaniem, boje się, ze presja dla naszych będzie zbyt duża żeby to udźwignąć :( Mam jednak nadzieje, że wszystko będzie ok.