olo86 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ale nas gnębią.. ojjjchyba inny mecz oglądaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 I Irladia wygrywa cięzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Chyba punkt nam wystarczy z Irlandią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 tak. Remis daje bezposredni awans, porazka baraze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ale jak ta piłka minęła 22 piłkarzy? Co najmniej dziwny przypadek. Fart przedziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Cala prawda o polskiej pilce w jednym meczu...zmienilo sie niemalo, zwlaszcza to, ze miewamy szczescie ???? Ale kondycja, koncentracja, wiara w sukces, determinacja, sportowa zlosc...gora na pol godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Z każdym meczem coraz bardziej rozczarowuje mnie Fabiański.Nie wiem czy brakuje mu umiejętności czy szczęścia.Nie pamiętam kiedy skończył mecz w reprezentacji na zero.Czy on się źle ustawia,brakuje mu szybkiej reakcji, czy nie istnieje u niego wyskok dosiężny? Przy kazdej bramce brakowało mu dobrego metra do piłki.Strzały były perfekcyjne ale bramkarz musi czasem wyjąć setkę, a on się nawet nie otarł o taką paradę od dłuższego czasu.Nawet amator z Gibraltaru go przeciągnął po trawie.Jak go widzę między słupkami to mam pełne galoty, zresztą mam wrażenie ,że on tez ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 A ja jestem w szoku, że wreszcie to my komuś wcisnęliśmy w ostatnich sekundach a nie odwrotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Z każdym meczem coraz bardziej rozczarowuje mnie Fabiański.Nie wiem czy brakuje mu umiejętności czy szczęścia.Nie pamiętam kiedy skończył mecz w reprezentacji na zero.Czy on się źle ustawia,brakuje mu szybkiej reakcji, czy nie istnieje u niego wyskok dosiężny? Przy kazdej bramce brakowało mu dobrego metra do piłki.Strzały były perfekcyjne ale bramkarz musi czasem wyjąć setkę, a on się nawet nie otarł o taką paradę od dłuższego czasu.Nawet amator z Gibraltaru go przeciągnął po trawie.Jak go widzę między słupkami to mam pełne galoty, zresztą mam wrażenie ,że on tez ma. Brytyjski magazyn "Four Four Two" wybrał Fabiańskiego najlepszym bramkarzem sezonu w Premier League[10], a klub Swansea uznał Polaka m.in. najlepszym zawodnikiem walijskiego klubu.Widać na wyspach nie mają pojęcia o piłce, że taką ciamajdę zatrudnili. Obie bramki były nie do obrony, co sam piszesz to co bijesz pianę?Czepiać było się do kogo ale bramkarza , chyba inny mecz oglądałeś.Żebyśmy mieli tylko na innych pozycjach takie problemy jak bramce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Obie bramki Szkotow to stadiony swiata! Tego wlasnie brakuje naszym zazwyczaj - technicznego opanowania, wiary we wlasne umiejetnosci, precyzji, sportowego ducha i agresji bez wzgledu na wynik. Pol godziny gry jak klasowy zespol, a pozniej demony z reprezentacyjnej szafy! Kondycja i mentalnosc do wymiany, a to sa rzeczy, ktorych nie brakuje Irlandczykom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Fabianowi nie można nic zarzucić,i nie ma co zwalać na szczęście .Fakt ze puszcza bramki to tylko wina defensywy która dopuszcza do pozornie nie groźnych sytuacji z których padają gole.Fabian zawsze miał i ma pod gore,wiecznie był 2 lub 3, ale robił swoje ,cieżko pracował .Za to na wyspach go cenią.gdyby reszta orłów była w tak zaangażowani i pracowita .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Brytyjski magazyn "Four Four Two" wybrał Fabiańskiego najlepszym bramkarzem sezonu w Premier League[10], a klub Swansea uznał Polaka m.in. najlepszym zawodnikiem walijskiego klubu.Widać na wyspach nie mają pojęcia o piłce, że taką ciamajdę zatrudnili. Obie bramki były nie do obrony, co sam piszesz to co bijesz pianę?Czepiać było się do kogo ale bramkarza , chyba inny mecz oglądałeś.Żebyśmy mieli tylko na innych pozycjach takie problemy jak bramce.Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Maciek,o Pazdanie zapomniałeś...z Glikiem tworzą super duet. Jak utrzyma formę,to któryś z angielskich klubów zgłosi się po niego. Jak na środkowego obrońcę,bardzo szybki koleś . Wielbiciele talentu Kuby,już chyba wiedzą dlaczego Borussia się go pozbyła. Był chaotyczny,jest,i będzie. Grosicki to samo. A Fabiański to solidny bramkarz lecz bez błysku,co ma wybronić to wybroni,a co wpuścić to wpuści. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego. Dzięki za troskę o zdrowie ale obejdzie się .Cały poprzedni wpis jaki zrobiłeś na temat meczu ,dotyczy BRAMKARZA i poza tobą nikt na tej pozycji nie widzi problemu (bo go nie ma) .Czyli słabo znasz się na piłce ,albo w przedszkolu Fabian gnębił ciebie.Nigdzie na Fabiańskiego złych ocen nie ma , a tu proszę znalazł się fachowiec.W dużym stopniu wyznacznikiem poziomu zawodnika jest klub w jakim gra. Edytowane 9 Października 2015 przez osiemnastak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Maciek,o Pazdanie zapomniałeś...z Glikiem tworzą super duet. Jak utrzyma formę,to któryś z angielskich klubów zgłosi się po niego. Jak na środkowego obrońcę,bardzo szybki koleś . Wielbiciele talentu Kuby,już chyba wiedzą dlaczego Borussia się go pozbyła. Był chaotyczny,jest,i będzie. Grosicki to samo. A Fabiański to solidny bramkarz lecz bez błysku,co ma wybronić to wybroni,a co wpuścić to wpuści. Masz rację, Pazdan z każdym meczem w reprezentacji nabiera pewności w grze. Dla mnie był najlepszym piłkarzem Jagi w ubiegłym sezonie.Musi trafić jak najszybciej do dobrej ligi, bo jest chyba w podobnym wieku co Glik a ten ma już sporo sezonów w serie A. Edytowane 9 Października 2015 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego. Dzięki za troskę o zdrowie ale obejdzie się .Cały poprzedni wpis jaki zrobiłeś na temat meczu ,dotyczy BRAMKARZA i poza tobą nikt na tej pozycji nie widzi problemu (bo go nie ma) .Czyli słabo znasz się na piłce ,albo w przedszkolu Fabian gnębił ciebie.Nigdzie na Fabiańskiego złych ocen nie ma , a tu proszę znalazł się fachowiec.W dużym stopniu wyznacznikiem poziomu zawodnika jest klub w jakim gra. Jak wyjmie jedną setkę z Irlandią odszczekam te słowa.Na razie jest ospały..Został mu jeden mecz,a może nawet trzy żeby się zrehabilitować w moich oczach za to gnębienie mnie w przedszkolu. Edytowane 9 Października 2015 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Masz rację, Pazdan z każdym meczem w reprezentacji nabiera pewności w grze. Dla mnie był najlepszym piłkarzem Legii w ubiegłym sezonie.Musi trafić jak najszybciej do dobrej ligi, bo jest chyba w podobnym wieku co Glik a ten ma już sporo sezonów w serie A. Pazdan w ubiegłym sezonie nie był piłkarzem Legii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Masz rację,Jagi oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Za 40 min zaczynamy,3 zmiany w składzie ,Olkowski,Linetty i Wawrzyniak zagrają od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jak Panowie nastawienia przed dzisiejszym meczem o być albo nie być? Osobiście odczuwam niepokój przed tym spotkaniem, boje się, ze presja dla naszych będzie zbyt duża żeby to udźwignąć Mam jednak nadzieje, że wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Tylko u nas to możliwe .strzelamy i tracimy bramkę w tej samej minucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Maaasakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie mamy pomysłu na grę, sędzia nie jest nam przychylny raczej na EURO nie pogramy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ha, ale moment znalazłeś Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Lewyy ale ten chłop jest teraz w gazieeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi