godski Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Gratulacje. To chyba największy sukces sportowy polskich zawodników w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Brawo Aga!!! Może to być moment zwrotny w jej karierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) No... gratki gratki Co prawda bez Sereny ten turniej .. Z drugiej strony Muguruza i Haleb to czołówka, więc na ten finał zasłużyła Edytowane 1 Listopada 2015 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Świetna Agnieszka Dla tych co nie widzieli - właśnie leci powtórka na TVP Sport, ostatni set. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Może rzeczywiście ten sukces okaże się trampoliną do zwycięstw w wielkim szlemieW każdym bądź razie gratulacje Aga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Gratulacje. To chyba największy sukces sportowy polskich zawodników w tym roku. Andrzej, spokojnie, a 3 miejsce w ręcznej chłopów na MŚ? Niezapomniane mecze, niezapomniani sędziowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Andrzej, spokojnie, a 3 miejsce w ręcznej chłopów na MŚ? Niezapomniane mecze, niezapomniani sędziowie...Tenis to sport globalny i bardziej rozpoznawalny na świecie od ręcznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tenis to sport globalny i bardziej rozpoznawalny na świecie od ręcznej. Być może, choć gdyby porównać w Polsce słupki oglądalności MŚ w Katarze z wczorajszym meczem to kto wie..Mierzwi mnie ta duża kasa w tenisie, moim zdaniem nieadekwatna do umiejętności. Po dwóch IO, jej wypowiedziach i postawie nie mam serca do Radwańskiej, choć oczywiście cieszę się z jej sukcesu i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzisiejsze mecze LM się ciekawie zapowiadają,który oglądacie???Raczej obejrzę Sevilla-MC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jeden się niedawno skończył. Lotos Trefl Gdańsk wygrał w swoim debiucie w LM mecz 3:0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Panowie jak widzicie Wacha ? Czy brak gumisoku wpłynie dziś na jego postawę ? Edytowane 4 Listopada 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Panowie jak widzicie Wacha ? Czy brak gumisoku wpłynie dziś na jego postawę ?Szanse na zwycięstwo z Powietkinem na rosyjskiej ziemi Mariusz ma marne, ale będę mu kibicował i mocno trzymał kciuki. Może zaskoczy wszystkich jak Główka Edytowane 4 Listopada 2015 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ruscy kazali Povietkinowi znokautować Wacha! Nie będzie łatwo bo Wach nigdy na deskach nie leżał. Z drugiej strony nie ma na nim aż takiej presji jak na rusku. Umiejętności mają na takim samym poziomie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Umiejętności mają na takim samym poziomie...Uważam, że mimo wszystko więcej potrafi Sasza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Czy jest transmisja walki na sport.pl i o której się zaczyna? Nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Polsat Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wiem że polsat sport. Ale miała byc na sport.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ale mordobicie Kudryashov pokonany !!! Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Teraz Afolabi wygrywa !!! Jeszcze niech Mario wystrzeli.Ale fajna gala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Kolejny ruski na dechach ,mieli mieć święto a tu bliżej pogrzebu,może Mario im gwoździa przybije do wieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nic nie mogę znaleźć a z Polsatu zrezygnowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) A link nie działa ? Edytowane 4 Listopada 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nic nie mogę znaleźć a z Polsatu zrezygnowałem.... Zobacz któryś z tych linków. Z tych na dole POZOSTAŁE. http://www.meczyki.pl/transmisja-na-zywo,47614,gala_boksu_zawodowego_w_moskwie_aleksander_powietkin_mariusz_wach,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nic nie mogę znaleźć a z Polsatu zrezygnowałem.... Proszę ...http://streamhd1.com.pl/k1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Zobacz któryś z tych linków. Z tych na dole POZOSTAŁE. http://www.meczyki.pl/transmisja-na-zywo,47614,gala_boksu_zawodowego_w_moskwie_aleksander_powietkin_mariusz_wach,1.html Proszę ...http://streamhd1.com.pl/k1.htmlNic nie działa. Tylko uciekające x widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi