Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jaja, Ronda :o.

Ronda podeszła do tej walki jak do jakiejś ulicznej solówki, chciała wystraszyć Holly, a ta konsekwentnie ją trafiała, az urwała jej głowę. Pewnie długo pasa nie utrzyma, Ronda wróci z głową i jej odbierze, bo dzis nie była sobą, ale sensjacja ogromna, bo nikt sie tego nie spodziewał, ze ktokolwiek może cokolwiek Rondzie zrobić. Coś czuje, ze jeszcze nie raz do tej walki wrócę, wow!

Edytowane przez Kacper.K
  • Like 1

Ale jaja, Ronda :o.

Ronda podeszła do tej walki jak do jakiejś ulicznej solówki, chciała wystraszyć Holly, a ta konsekwentnie ją trafiała, az urwała jej głowę. Pewnie długo pasa nie utrzyma, Ronda wróci z głową i jej odbierze, bo dzis nie była sobą, ale sensjacja ogromna, bo nikt sie tego nie spodziewał, ze ktokolwiek może cokolwiek Rondzie zrobić. Coś czuje, ze jeszcze nie raz do tej walki wrócę, wow!

Dopiero co obejrzałem galę.

Faktycznie wielkie wow i to z trzema !!!

Ronda znokautowana!!! Nie myślałem, że taki dzień nadejdzie :)

Co do tego czy nie była sobą to bym się chwilę zastanowił.  Jak zwykle siłowo forsowała a w tym przypadku się nie udało.. Może nigdy nie walczyła z przeciwniczką tak świetnie trzymającą dystans.

Holm świetnie się przygotowała.. 

-Świetnie trzymała dystans prostymi (+siła +celność)

-Wspaniale schodziła z linii ciosu

-Dawała się wyszaleć rozwścieczonej Rondzie

Dodając do tego świetne warunki fizyczne obstawiam, że pobędzie jeszcze mistrzynią.

Ronda sama się umęczyła biegając za Holm.

Nie miała żadnego "planu B"

Zero gardy.

Zamiast dojść do siebie, parła mozolnie zbierając kolejne ciosy.

Liczyła na swoją siłę fizyczną i się przeliczyła.

Teraz Ronda się lepiej przygotuje.

Koniecznie musi być rewanż.

Joanna Jędrzejczyk  strasznie się umęczyła.

Wg mnie mogło to się skończyć różnie.

Natomiast front kick-i przecudne. Szybkie, celne,powtarzalne. KLASA.

Miałem, niestety youtube już skasował.
Moim zdaniem walka była jednostronna, Holly słała czyste bomby prosto w szczękę raz za razem przebijając się przez dziurawą garde, dominowała przez cały pojedynek. Ronda z kolei nie prezentowała nic godnego uwagi i zasłużenie dostała baty.