osiemnastak Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Z Tokio awansują 4 ekipy ,to Tybet nas ma wykosić ?, jeśli i tam za ciężko, to dajmy spokój sobie i z olimpiadą . Ten trudny tamte też,ręce opadają.Kogoś trzeba pokonać, ale awans powinien być formalnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Spokojnie Tam kwalifikacje łapią 3 zespoły a konkurencja jest... powiedzmy sobie szczerze troszkę słabsza (pomijając francuzów) niż na zakończonym turnieju w Berlinie. Oto rywale turnieju w Tokio: 1. Polska (Europa)2. Francja (Europa)3. Iran (Azja)4. Chiny (Azja)5. Australia (Azja)6. Japonia (Azja)7. Wenezuela (Ameryka Południowa)8. Kuba lub Kanada (NORCECA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja tam się cieszę, że Rosjanie wygrali Jakoś mi ostatnio do nich bliżej niż do "kozich bródek" z Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ale z tego co pamiętam, to w Tokyo ma zapewnić sobie awans 4 drużyny, więc powinno być dobrze dla naszej reprezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Po części masz racje, ale tylko wtedy gdy w najlepszej trójce znajdzie się co najmniej jedna drużyna z Azji, to dodatkową kwalifikację wywalczy czwarty zespół turnieju. Zdaje się że tak to wygląda, choć mogę się mylić Edytowane 10 Stycznia 2016 przez spinspektor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Brawo Ja niestety nie oglądałem I żałuję bo bardzo bym chciał zobaczyć minę szwabskiego trenera i ten jego zgaszony szyderczy usmiech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kiedyś leciał taki serial "Trzecia planeta od słońca", trener niemców strasznie przypomina mi aktora grającego głównego bohatera: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Serial ma się dobrze i leci nadal...widuję zajawki w przerwach MASH'a. Fox Comedy. Śmieszny czy tylko głupkowaty? Nie miałem okazji zapoznać się bliżej. A mecz jak to mecz naszych siatkarzy, nie mógł obyć się bez emocji. Tym razem jest na ustach banan, chyba mamy Rio. Prawda okrutna jest jednak taka, że jeśli mamy tam coś zwojować, potrzebne porządne przemeblowanie w głowach. I dużo godzin na hali oraz siłowni. Nie wiem dlaczego, ale często miewam wrażenie, że nasi chłopcy, zresztą nie tylko siatkarze, sprawiają wrażenie wątlejszych od swoich przeciwników. Siła oczywiście nie jest tu decydująca, zbyt duża masa mięśniowa może nawet przeszkadzać, ale czasami dobrze jest postraszyć chociażby posturą...dobrym przykładem jest tu Владимир Романович Алекно Bravo chłopaki! Edytowane 10 Stycznia 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Serial ma się dobrze i leci nadal...widuję zajawki w przerwach MASH'a. Fox Comedy. Śmieszny czy tylko głupkowaty? Nie miałem okazji zapoznać się bliżej. Ja go pamiętam sprzed kilku dobrych lat, raczej nic szczególnego. Kilka odcinków obejrzanych z braku laku. Ale aktor dość charakterystyczny dlatego zapamiętałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jest realnie 2 miejsce.A to starczy na olimpiadę.Na Euro 2016 we Francji szykuje się bitwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 .......Na Euro 2016 we Francji szykuje się bitwa. Tylko żeby ofiar nie było! Taki czarny humor, zupełnie nieśmieszny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Serial ma się dobrze i leci nadal...widuję zajawki w przerwach MASH'a. Fox Comedy. Śmieszny czy tylko głupkowaty? Nie miałem okazji zapoznać się bliżej. A mecz jak to mecz naszych siatkarzy, nie mógł obyć się bez emocji. Tym razem jest na ustach banan, chyba mamy Rio. Prawda okrutna jest jednak taka, że jeśli mamy tam coś zwojować, potrzebne porządne przemeblowanie w głowach. I dużo godzin na hali oraz siłowni. Nie wiem dlaczego, ale często miewam wrażenie, że nasi chłopcy, zresztą nie tylko siatkarze, sprawiają wrażenie wątlejszych od swoich przeciwników. Siła oczywiście nie jest tu decydująca, zbyt duża masa mięśniowa może nawet przeszkadzać, ale czasami dobrze jest postraszyć chociażby posturą...dobrym przykładem jest tu Владимир Романович Алекно Bravo chłopaki! Byliśmy bez formy w tym turnieju. Zagrywka jest jej pochodną a oprócz meczu z Serbią średnio serwowaliśmy. Gdy nasi dostaną czas na zgrupowanie to jestem spokojny na olimpiadzie jeśli... Awansujemy. Musimy i wierzę, że to zrobimy ale... przeciwnicy łatwiejszy na pewno, tylko trzeba trzymać kciuki ,żeby nasi byli cali i zdrowi. A przed nimi zakończenie ligi. Bez Kubiaka czy Kurka nie widzę tej reprezentacji. Potem jak już awansujemy jest liga światowa, której finałów jesteśmy gospodarzem. To znaczy, że na czas interkontynentalny można dać odpocząć zmęczonym. Następnie powoli może wprowadzać. Dać pograć w finałach LŚ jako test i później miesiąc do IO... Gdy nasi trenerzy mieli czas to pokazali, że stworzą formę (MŚ 2014, PŚ 2015). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Z final six LŚ bym się wstrzymał... Pamiętam jak przed IO w Londynie w turnieju finałowym LŚ roznieśli wszystkich, tak że nie było co zbierać.Miesiąc później olimpiada i forma poszła w piz*u. Nawet z Australią i Wielką Brytanią była przeprawa. Wierzę jednak, że Antiga nie dopuści do takiego błędu, a "pakę" mamy na zwycięstwo w Rio, tylko trzeba poukładać wszystkie klocki jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie pisałem, żeby na F6 budować formę, tylko żeby po przerwie, po urlopie czołowi zawodnicy poczuli rytm meczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Wiem o co Ci chodziło Jestem tego samego zdania, tylko tak jak pisałem, żeby wstrzelili się z formą w IO a nie LŚ i będzie giT PS. Zdaje się, że reprezentacja naszych zachodnich sąsiadów rozsypuje się jak domek z kart Edytowane 10 Stycznia 2016 przez spinspektor.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Przypomnienie wczorajszych emocji. Ze specjalną dedykacją dla tych co mogą nie pamiętać https://www.youtube.com/watch?v=s1uhb7vZCDk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 True A tutaj przełomowy moment 5 seta:http://sport.tvp.pl/23520504/niesamowita-obrona-a-potem-blok-dwa-kapitalne-punkty-polakow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Szkoda że to tylko ledwo ,wywalczony awans do kolejnych kwalifikacji, od MŚ można trochę więcej wymagać.Jeśli polegną w Japonii (choć nie wyobrażam sobie tego)nawet nie chcę słuchać wymówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Skoro z tego turnieju wyszliśmy to nie wyobrażam sobie nie wyjść w Tokio. Bez względu na to czy jesteśmy MŚ czy nie. Po prostu za samą grę. Jedno tylko trzeba powiedzieć. To jest inna drużyna niż na MŚ. Inni zawodnicy. Na nowo budują zespół. A za sam tytuł nikt nam się nie podłoży, wręcz odwrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Tytuł Mś jednak trochę zobowiązuje,a my tułamy się po turniejach kwalifikacyjnych. Radość zapanowała jak by medal IO już był.Mecz z Niemcami mógł iść w dwie strony i było by po wszystkim.Jeszcze jedno, nikt nie będzie startował w Japonii aby się podkładać komukolwiek.Po prostu wygrajmy, i nie liczmy jak to często bywa że ktoś coś za nas zrobi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Zaraz zaczynamy turniej szczypiorniaka ,a tu zima nic się nie dzieje. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 całkiem fajne otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Spokojnie, czekamy czekamy, a co do zimy to rzeczywiście, ma się dobrze, można by rzecz, że robi się rozwojowa, no, ale na Mazurach tak to już jest . Będąc realistą podium będzie wielkim sukcesem, aaa, i znów paznokci trochę z palców ubędzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Najważniejsze dobrze zacząć ,potem apetyt będzie rósł w miarę jedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jedziemy! Do boju Polska! https://m.youtube.com/watch?v=thlFAPGQTs8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi