zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 I to pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Mógł by już się skończyć ten mecz 4:1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 No co Ty od wyniku emocje ważniejsze ....a te tu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A nie mówiłem ... idą jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Co się dzieje ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 widzicie co sie dzieje? 8:3! jadą jakby się wsciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kiedy jak nie teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Co się dzieje ???!!!Szał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 ale emocje oby tak dalej:)! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Rozkręcają się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Rozkręcają się...Francuzi.... 12-14 już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ktoś coś pisał o jakimś luzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jak na razie grają bardzo dobrze, może troszkę przysnęli przez ostatnie minuty ale nie jest źle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Znowu pokazali jak potrafią nic nie strzelać przez kilka minut. Miejmy nadzieję że się poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 To tak jak Francja na początku meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Wam to nie dogodzi nigdy. Wygrywają źle ... przegrywają jeszcze gorzej ... Panowie cieszmy się tym co jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Tak,te przestoje martwia.Miałem tez nadzieje ze Lijewski wyrośnie na lidera ale chyba tak się nie stało.Oby Shreka w kolejnych meczach nie zabrakło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Niestety, kiedy przewaga naszych zmalała do dwóch bramek musiałem wyłączyć transmisję ... bo z moja żoną zaczęło się dziać coś dziwnego. I nie chodzi tylko o "brzydkie wyrazy" Cholera, jak to człowiek do śmierci nie rozezna własnej kobity Edytowane 19 Stycznia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jak dla mnie grają dziś najlepszy mecz z tych trzech wierzę że wygramy tą jedną bramką i tak do finału :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Niestety, kiedy przewaga naszych zmalała do dwóch bramek musiałem wyłączyć transmisję ... bo z moja żoną zaczęło się dziać coś dziwnego. I nie chodzi tylko o "brzydkie wyrazy" Cholera, jak to człowiek do śmierci nie rozezna własnej kobity Robert mój kumpel "deleguje " żonę do kuchni na czas meczu Polskiej reprezentacja Twierdzi że jak tylko zerknie to zaraz jest dupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Robert mój kumpel "deleguje " żonę do kuchni na czas meczu Polskiej reprezentacja Twierdzi że jak tylko zerknie to zaraz jest dupa U mnie to nie działa, mam aneks a oglądam w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Robert mój kumpel "deleguje " żonę do kuchni na czas meczu Polskiej reprezentacja Twierdzi że jak tylko zerknie to zaraz jest dupa Zrozumiałem. Jak Twój koleś zerknie na swoja kobietę to od razu jest dupa ...a to uniemożliwia mu w skupieniu oglądać mecz? Edytowane 19 Stycznia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 W ostatnim meczu o dwie minuty za szybko wróciła i o mały włos..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Wszystko wróciło na dobra drogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Gramy,gramy,jest wielka szansa w końcu pokonać Francuzów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi