Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Mleko rozlane i mądry Polak po szkodzie ale...

Nie wiem czy podzielacie mój pogląd ale oprócz meczu z Francją poziom obrony był zbliżony do katastrofalnego.

Mnie się to rzuciło w oczy zwłaszcza w meczu ze słabą Białorusią.Do momentu kiedy z Białorusinów uszlo powietrze robili co chcieli z nasza obroną.

Jakimś cudem zdobyty awans do półfinału byłby chyba sukcesem ponad stan...

• Like 8

Moja koleżanka z pracy jest na tym meczu, miałbym na kogo jutro zrzucić winę. Z drugiej strony niezmiernie mi jej żal bo widziałem z jakim entuzjazmem i zapałem podchodzi do tego meczu, dlatego jej odpuszczę i nie będę się znęcał. Przykro było dziś patrzeć na to co działo się na boisku.

Teraz trzymajcie kciuki za Isie ☺

Agnieszka nawet jak nie ugra gema z Sereną to nie przyniesie takiego wstydu jak szczypiorniści. Aczkolwiek wszytko jest w jej rekach i zależy tylko od niej samej,a nie jak w przypadku gier zespołowych od dyspozycji całej drużyny. Plusem Agnieszki jest to ,że nie ma niemieckiego trenera więc wszystko jest możliwe. ;)

• Like 2

Chłopaki w tak pięknym stylu przeszli do historii ogrywając Francuzów, by dziś w tak upokarzający sposób pożegnać się z mistrzostwami.

Ze skrajności w skrajność.

Najgorsze jest, że dziś chyba nikt nie dopuszczał myśli, że  Polacy mogą nie przejść dalej, a tu taki liść.

Poprostu kompromitacja i brutalne sprowadzenie wszystkich na ziemie.

Nawet sami Chorwaci byli zaskoczeni takim obrotem sprawy.

Żal, złość i ogromne rozczarowanie.

Nie można w taki sposób przegrywać tak ważny mecz i to u siebie.

Czas na zmiany!

Ale trzeba być z chłopakami na dobre i złe. Dali nam sporo radości.

• Like 1

Chłopaki w tak pięknym stylu przeszli do historii ogrywając Francuzów,

Francuzów również nie ma w półfinałach. Przegrali dziś z Norwegią, tak jak my wcześniej. Może Oni też nie są w formie i nasz mecz z nimi to nie był żaden wykładnik?

• Like 1