inter Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 oj starali sie , poprostu wygrał lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Szkoda chłopaków,szkoda kibiców.Zachowanie Bieglera po spotkaniu............szkoda słów. A dlaczego szkoda słów?Że co,że wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Szkoda chłopaków,szkoda kibiców.Zachowanie Bieglera po spotkaniu............szkoda słów. Wkurwił się i tyle , jak wszyscy zresztą - szkoda słów, żenada i bez pomysłu na grę, co najgorsze, że bez walki tak jakby!?Wyeliminowali Bieleckiego i Jureckiego i po meczu, jak dla mnie obecna reprezentacja swoją grą, formą, składem personalnym = nie zasłużyła sobie na rywalizację w strefie medalowej. Oczywiście kibicowałem im , ale niestety taka jest prawda , że najlepiej nie było na tych ME. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Francuzów również nie ma w półfinałach. Przegrali dziś z Norwegią, tak jak my wcześniej. Może Oni też nie są w formie i nasz mecz z nimi to nie był żaden wykładnik? Wykładnik, wykładnikiem ale poprostu nie da się zagrać takiej padaczki jak nasi dziś zagrali. Chorwaci też nie należą do jakiś tuzów tego sportu. Dostać taką lekcje piłki recznej w tak ważnym meczu na własnej ziemi, to troche lekkie przegięcie. Nasi dziś grali jak zawodnicy jakiegoś klubu, którzy od pół roku nie widzieli wypłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ostatnio euforia a teraz niemiecki trener i Schnell. Winni Niemcy. Może też i żydzi. Ech... szkoda gadać.Andrzej naucz się z przymrużeniem oka traktować niektóre komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Wkurwił się i tyle , jak wszyscy zresztą - szkoda słów, żenada i bez pomysłu na grę, co najgorsze, że bez walki tak jakby!?Wyeliminowali Bieleckiego i Jureckiego i po meczu, jak dla mnie obecna reprezentacja swoją grą, formą, składem personalnym =nie zasłużyła sobie na rywalizację w strefie medalowej. Oczywiście kibicowałem im , ale niestety taka jest prawda , że najlepiej nie było na tych ME.I wszystko w temacie.Poza tym,uważam że podczas rozmowy z Rojkiem zachował się z klasą.Tak krawiec kraje jak mu materii staje a mistrzostwa w grach zespolowych zdobywa się OBRONĄ.Z perspektywy kogos kto kiedyś coś grał strasznie irytuje mnie automatyczne wieszanie psów na trenerze po porażkach.Taktyka,game plan itd wszysto wazne,ale najważniejsi są wykonawcy.Jeśli oni kompletnie nie dają rady(a w obronie przez cały turniej nie dawali)to żaden trener nic nie zdziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Taki jest niestety polski sport. Kompleksy. Strach przed sukcesem. Slaba psychika. Brak agresywnosci. Wycofanie do skorupy gdy nie idzie. Normalnie psychiatra dla wszystkich. Przykladow jest na peczki. Nawet Malysz zaczal skakac dopiero wtedy, gdy ktos madry poukladal Mu w glowie. Dzisiejsze widowisko przypomina najczarniejsze lata naszej pilki kopanej. A balonik byl nadmuchany do granic wytrzymalosci. Nie ma usprawiedliwienia...przegrac zawsze mozna, ale po takim meczu traci sie ponownie wiare w naszych sportowcow. Wstyd. Mozna sie z nas smiac. Nawet amatorska druzyna kobieca nie przegralaby dzis wieksza roznica bramek! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Barcelona - Athletic 1-1 w drugiej połowie. W pierwszym meczu 2-1 dla Barcelony. Może się dziać. Canal+Sport. 66 minuta trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Barcelona to jednak nie nasze emocje, ot, widowisko beznamietne, chociaz czesto pilkarsko wybitne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Według mnie krytyka trenera tym razem jak najbardziej zasłużona. Taktyka przewidywalna, niezmienna od samego początku turnieju, łatwa do rozgryzienia dla przeciwników. Prawie zupełny brak gry skrzydłami. Przy tak wysokim przegrywaniu zazwyczaj szuka się innych wyjsć, czasem radykalnych. Tutaj nic się nie zmieniło - cały czas uparcie środkiem. Ech rzeczywiście szkoda gadać :/Wielkich trenerów poznaje się po takich akcjach jak Wenty w ostatnich 14 sekundach meczu. Muszą mieć instynkt oprócz sztywnego warsztatu i umieć improwizować. Tę drużynę stać na więcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 A dlaczego szkoda słów?Że co,że wyszedł?Dokładnie tak,o to chodzi. O to że się wk..wił,każdy by się wk..wił,ale myślę że jako klasowy trener powinien zachować się inaczej. Skoro miał jaja żeby tak po prostu wyjść,to niech ma jaja i tak po prostu odejdzie,a nie zostawia decyzję komuś innemu ,jak zaznaczył w wywiadzie po meczu. Żeby było jasne,nie winię za porażkę ani trenera ,ani chłopaków-myślę że robili co mogli,inaczej nawet boję się myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jezeli zrobili co mogli...to sa najgorsza druzyna na swiecie. Nie sa i nie zrobili ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Myślę że po prostu przegrali z lepszym,dużo lepszym,w danym dniu przeciwnikiem.Nie oni pierwsi,i nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dobrze, że mecz dopiero dziś był, bo po takim obrocie spraw już chyba żaden Francuz nie stanął by po naszej stronie w europarlamencie A tak na serio drużyna z duszą i pazurem pokazali piękne chwile kibicom w tych kilku meczach, ale trener nie pasował do ułańskich charakterów i nie ten poziom jeszcze dla gościa, nawet w meczu z Francją mało wniósł wartości dodanej do zespołu. Od trenera na takim poziomie oczekuje się czegoś więcej, zabrakło długofalowych pomysłów. Chorwaci mieli czas nas rozpracować i zrobili to, jako pierwsi obnazyli wszystkie błędy plus slabsza dyspozycja niektórych zawodników i finał musiał być bolesny, ale żeby aż tak... przykro się zrobiło... Gdyby tak Venta wrócił...ale nie zrobi tego jak doświadczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Niestety mecz fatalny, aż żal było oglądać. Przegrany już chyba przed rozpoczęciem... Może gdyby Norwegowie przegrali, to Chorwaci byliby mniej zmotywowani i nasi bardziej skoncentrowani, a tak z jednej strony wyszli ze świadomością, że mogą przegrać trzema i może poczuli się zbyt pewnie, a z drugiej Chorwaci spięli się i grali po prostu poprawnie. A może sparaliżowała ich presja... tego się już nie dowiemy.A teraz przyszedł czas na podsumowania. Jeśli chcemy coś ugrać na igrzyskach, a najpierw się tam dostać, musimy zmienić trenera, bo niestety ale Biegler za dużo innowacji do naszej reprezentacji nie wniósł. Począwszy od MŚ 2013 w Hiszpanii do tych mistrzostw zero taktyki i pomysłu na grę, takiego jakiego powinno się oczekiwać, czyli dynamicznej gry, szybkich wznowień, częstej gry skrzydłami, kontrataków. My niestety jak zawsze pchamy się tym środkiem. Jak rozgrywający mają dobry dzień, to jest ok - trochę rzucą z drugiej linii, trochę podadzą na koło i gra jakoś się ciągnie... Do tej pory dość dobrze funkcjonowała obrona , która jednak na tych mistrzostwach zawiodła. Jedyny plus dla Bieglera można dać za wprowadzenie do reprezentacji kilku zawodników min. Krajewskiego i Daszka.Same mistrzostwa dość zaskakujące . Myślę, że mało kto przewidywał taki skład półfinałów, a w szczególności obecności NOR i GER. Jedyny plus tego składu jest taki, że gra w tych zespołach 4 zawodników z Kielc, z których trzech ma dość realne szanse na zagoszczenie w siódemce mistrzostw.No i oczywiście mam nadzieję, że w końcowym rozrachunku wygra Chorwacja. Należy się im za to, co dzisiaj pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Kto wstał na Agę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chyba tylko ja i chyba zaraz będę mógł się z powrotem położyć niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 No i koniec. W drugim secie była przynajmniej próba nawiązania walki. Nie udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie tylko Ty wstałeś ;)Trudno było myśleć o innym wyniku,brawa dla Agnieszki za postawę w drugim secie.Teraz idę pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Gratuluję wszystkim, którzy wstali i dopingowali Radwańską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Niestety, obraz tego "meczu", był straszny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 a mnie żona miała obudzić , i wyszło jak zawsze -- ale checi miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na temat Sereny pewnie są takie same dyskusje jak na temat wyższości Stelli nad Existem. Dla mnie to wynaturzenie. Doceniam jej wyniki, na pewno ciężko na to pracowała, ale z kobiecym tenisem to nie ma wiele wspólnego. Zresztą troszkę wątpię, patrząc na fizykę jej siostry, że zbudowała swoje ciało naturalnie. Agnieszka nie ma z niej szans w równej walce. Chwała Radwańskiej za to, że się trzyma tak długo czuba. Że daje nam sporo radości. Jednak możliwości fizycznych nie przeskoczy. Trudno, nie każdy może być mistrzem, ale ma u mnie wielki szacunek, nieważne jak się potoczy dalej jej kariera. Tak samo jak Kubica, który teraz się rozbija rajdówką. Jednak za sam fakt, że był w F1 to już respekt. Z kraju o zerowej chyba historii wyścigowej wyskoczył taki talent. Jego wypadek sprzed lat boli mnie do dziś. Byłby z niego mistrz, tego jestem pewien... Ehh, rozpędziłem się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Cala noc w plecy...co tylko przysne, budzi mnie koszmar chorwacki! O nie, nie dam sie juz nigdy na baloniki hurrra optymistow nabrac, co to widzieli w recznych pilkarzach mistrzow swiata. Polski sport jest zbyt bolesny dla kibica. Zaczynam traktowac naszych sportowcow jak hobbystow, amatorow, pasjonatow. Moga przegrywac z kim chca, bo z zawodowcem amator przeciez nie ma szans, nie ma co sie denerwowac. Na pilke reczna dla wlasnego dobra nie spojrze przez kilka lat ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Może będę kontrowersyjny ale mnie to pachnie ustawką,niestety... Przegrać można, ale nie w takim stylu, to wyglądało tak, jakby outsider grał ze zdecydowanie mocniejszą drużyną, a jedyne o co mógł walczyć, to jak najniższa porażka, nawet Chorwaci mówili, że wygrana z Polską 11 bramkami jest niemożliwa, a wygrali 14-ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi