Worek Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 http://www.vipbox.sx/rugby/362836/1/scotland-vs-england:-rbs-six-nations-live-stream-online.html 17:50 Szkocja-Anglia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Czy ma ktoś mecz arsenalu w wyższej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) To się naoglądaliśmy. Zimnoch poległ. Padł na ring jak zimny trup. Edytowane 20 Lutego 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dobra walka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No niestety kolejny gniot.Chociaż nie ulega wątpliwości że Zimnoch został ,,naruszony"po komendzie stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No i ch** bombki strzelił, Szpilka teraz się będzie cieszył Z takiego prospekta zła promocja i brak dobrych ofert a potem kontuzje zrobiły co zrobiły, żal patrzeć. Nie zdążył się odbudować do walki po długiej przerwie a czy jeszcze zdoła who knows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jakby nie patrzeć, przegrał z weteranem,chyba wcześniej zakończy karierę niż ów weteran.Smutne,ale prawdziwe,Polsat jeszcze nikogo znaczącego w boksie nie wypromował.Mam nadzieję, że nikt nie zarzuci mi nic, oprócz prawdy, jaką kolejny raz wytknąłem polskim bokserom i samej stacji TV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Myśleli, że Mollo przez trzy lata zajadał się pączkami i frytkami a tutaj zonk - agresywny , pewny siebie jak zawsze ... może bez kondycji i faulujący , ale bardzo niebezpieczny.Wynik mocno mnie nie zaskoczył - jak będzie rewanż i Mollo będzie lżejszy to znowu polecą wióry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Obejrzałem teraz ważenie i Zimnoch spadł mocno z masy mięśniowej przez okres wyłączenia z treningów, taką przerwę trzeba słono odpracować. Powinien jeszcze jakąś walkę na przetarcie wcześniej zrobić. To nie ten Zimnoch...jadę chyba na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Obejrzałem teraz ważenie i Zimnoch spadł mocno z masy mięśniowej przez okres wyłączenia z treningów, taką przerwę trzeba słono odpracować. Powinien jeszcze jakąś walkę na przetarcie wcześniej zrobić. To nie ten Zimnoch...jadę chyba na piwo Późno trochę .Jak to było z komendą "stop" ? Podobno sędzia popełnił błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Późno trochę .Jak to było z komendą "stop" ? Podobno sędzia popełnił błąd.Było po stopie, ale nie był to rażący faul, Mollo ma większe zdolności w tym zakresie.Nawet jeśli by się tego czepić to co z tego...można mieć pretensje do sędziego, że jakby bardziej zdecydowanie zareagował to nie byłoby sprawy, ale wiadomo jak to jest w boksie z podważaniem pracy sędziowskiej.Może zaskarżyć wynik do komisji, aby walkę uznali za no contest, ale to trochę uwłacza bokserskiej godności i pewnie tego nie zrobią. Na Mollo w takich sytuacjach trzeba szczególnie uważać, bo to jeździec bez głowy i zawsze może trafić jakimś cepem, a uderzyć czym ma i wielu się o tym przekonało. Edytowane 21 Lutego 2016 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Radwańska - Vinci 1-1 w setach. TVP sport. W necie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Aga genialna, zasłużone choć niełatwe zwycięstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Noriaki Kasai.Pięćsetny występ w karierze, zmieścił się na trzecim miejscu podium. Cóż za wspaniały skoczek! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A nasi jak bo nie oglądałem? Gala boksu jest na Polsat Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A nasi jak bo nie oglądałem? Gala boksu jest na Polsat Sport.Stoch dziesiąty, pozostali czterej 16, 18, 19 i 20. Wstydu nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Noriaki Kasai.Pięćsetny występ w karierze, zmieścił się na trzecim miejscu podium. Cóż za wspaniały skoczek! Januszu-myślę że Noriaki to człowiek który pokazuje że przy odpowiednim podejściu można znacznie przekroczyć realny wiek dla danej dyscypliny. Szkoda że takich zawodników jest coraz mniej. Dla mnie ten człowiek to mega autorytet.Oby skakał jak najdłużej i w dobrym zdrowiu odszedł na sportową emeryturę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Stoch dziesiąty, pozostali czterej 16, 18, 19 i 20. Wstydu nie było Szału też nie było Taka forma w tym sezonie i nic na to nie poradzimy,należy myśleć o następnym sezonie,i mieć nadzieję że będzie lepszy niż ten kończący się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Panowie zaraz Bayern vs Borusia Dortmund na Eurosport 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Czekam na pojedynek snajperów ....stawiam na Lewego. Edytowane 5 Marca 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Mecz jak na razie nieco chaotyczny ,zobaczymy co przyniesie druga połowa. Kibicuję Borusii jako drużynie,ale sercem jestem też za Lewym,więc może pozostać remis,byle bramkowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Panowie ksw gdzie w necie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Przecież na otwartym Polsacie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ale telewizora nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Ale telewizora nie mamhttp://www.telewizjada.net/ To już masz Miłego oglądania Edytowane 5 Marca 2016 przez tony1983 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi