Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

No i ch** bombki strzelił, Szpilka teraz się będzie cieszył :P

Z takiego prospekta zła promocja i brak dobrych ofert a potem kontuzje zrobiły co zrobiły, żal patrzeć. Nie zdążył się odbudować do walki po długiej przerwie a czy jeszcze zdoła who knows :(

Jakby nie patrzeć, przegrał z weteranem,chyba wcześniej zakończy karierę niż ów weteran.Smutne,ale prawdziwe,Polsat jeszcze nikogo znaczącego w boksie nie wypromował.Mam nadzieję, że nikt nie zarzuci mi nic, oprócz prawdy, jaką kolejny raz wytknąłem  polskim bokserom i samej stacji TV.

• Like 1

Myśleli, że Mollo przez trzy lata zajadał się pączkami i frytkami a tutaj zonk - agresywny , pewny siebie jak zawsze ... może bez kondycji i faulujący , ale bardzo niebezpieczny.Wynik mocno mnie nie zaskoczył - jak będzie rewanż i Mollo będzie lżejszy to znowu polecą wióry...

Obejrzałem teraz ważenie i Zimnoch spadł mocno z masy mięśniowej przez okres wyłączenia z treningów, taką przerwę trzeba słono odpracować. Powinien jeszcze jakąś walkę na przetarcie wcześniej zrobić. To nie ten Zimnoch...jadę chyba na piwo :P

Obejrzałem teraz ważenie i Zimnoch spadł mocno z masy mięśniowej przez okres wyłączenia z treningów, taką przerwę trzeba słono odpracować. Powinien jeszcze jakąś walkę na przetarcie wcześniej zrobić. To nie ten Zimnoch...jadę chyba na piwo :P

Późno trochę  ;) .

Jak to było z komendą "stop" ? Podobno sędzia popełnił błąd.

Późno trochę  ;) .

Jak to było z komendą "stop" ? Podobno sędzia popełnił błąd.

Było po stopie, ale nie był to rażący faul, Mollo ma większe zdolności w tym zakresie.

Nawet jeśli by się tego czepić to co z tego...można mieć pretensje do sędziego, że jakby bardziej zdecydowanie zareagował to nie byłoby sprawy, ale wiadomo jak to jest w boksie z podważaniem pracy sędziowskiej.

Może zaskarżyć wynik do komisji, aby walkę uznali za no contest, ale to trochę uwłacza bokserskiej godności i pewnie tego nie zrobią. Na Mollo w takich sytuacjach trzeba szczególnie uważać, bo to jeździec bez głowy i zawsze może trafić jakimś cepem, a uderzyć czym ma i wielu się o tym przekonało.

Edytowane przez Tomek88

Noriaki Kasai.

Pięćsetny występ w karierze, zmieścił się na trzecim miejscu podium. Cóż za wspaniały skoczek!

:highfive:

Januszu-myślę że Noriaki to człowiek który pokazuje że przy odpowiednim podejściu można znacznie przekroczyć realny wiek dla danej dyscypliny. Szkoda że takich zawodników jest coraz mniej. Dla mnie ten człowiek to mega autorytet.Oby skakał jak najdłużej i w dobrym zdrowiu odszedł na sportową emeryturę.

• Like 2