Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Nie ma komu grać,to nie ma komu inwestować. Tak to widzę. Dlatego też chcę ,żeby Piast zdobył mistrza,nie dlatego że walczy z Legią itd.chcę widzieć jak bogatsi dostają w dupę,chcę widzieć jak pseudo gwiazdy dostają w dupę...........może wreszcie się obudzą?

Nie ma komu grać,to nie ma komu inwestować. Tak to widzę. Dlatego też chcę ,żeby Piast zdobył mistrza,nie dlatego że walczy z Legią itd.chcę widzieć jak bogatsi dostają w dupę,chcę widzieć jak pseudo gwiazdy dostają w dupę...........może wreszcie się obudzą?

LISY MISTRZEM!!! Po pierwszej połowie połowie meczu byłem podłamany bo koguty grały świetnie ale po ciuchu liczyłem na przebudzenie Chelsea no i w końcu Hazard pokazał klasę, chyba od awansu Polski na euro się tak nie cieszyłem jak dzisiaj ;)

Let's do it for Ranieri..

i zrobili to :)

Tottenham zagrał chamsko w końcówce, Dier i Lamela powinni wylecieć z boiska, mam nadzieje, że FA wyciągnie odpowiednie wnioski.

Godski-bardzo Cię szanuję ,ale nie odrobiłeś "zadania",jest bowiem na jerku wątek o Lechu ,gdzie wyraźnie daję wyraz swojej dezaprobaty wobec tego co ta drużyna wyczynia ze swoimi kibicami.Tak więc podtrzymuję,Lech w tym sezonie nie zasłużył na nic,i wcale to nie jest wina trenera,choć Urbana nie lubię.Rozegnać towarzystwo po boiskach 1ligi,może sie nauczą walczyć.

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Zawiodłem się Panowie , na forum żadnej wzmianki - nikt nie oglądał dzisiaj w nocy ''wielkiej gali'' ? Niema się czego wstydzić , to nas powinni przeprosić.Specjalnie nie piszę o tym w dziele ''Sporty walki'' z uwagi na szacunek dla forumowiczów  ;)

Edytowane przez Szymon82