Maciej W. Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jeszcze trzy minuty i obroni pas. Chyba, że sędziowanie będzie jak w piłce nożnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dobrze poszło. Przepraszam za moje czarnowidztwo. Dobranoc.Następnym razem na chat się przeniesiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Panowie i jaki wynik bo ja dopiero dotarłem doma i jestem ciekaw Waszej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 wygrał na punkty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Oby jutro Aubameyang nic nie strzelił HSV. Lewy jeszcze 3 brameczki i 30stka na karku Babayang zagrał 15 min na 0,inni strzelili 3 bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 55 minuta.Co się dzieje z tą Barcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pansum Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 nic się nie dzieje, normalnie do d*py Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Kolego Pansum nie wysilaj się , w tym dziale posty się nie nabijają /a piszesz w co drugim temacie/ najpierw wypadało by tu http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/page-94 coś napisać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Czy ktoś z forumowiczów interesuje się speedwayem? Jestem kibicem od wielu, wielu lat, a tutaj w tym temacie posucha.Rozpoczęły się niedawno rozgrywki ligowe, a w sobotę ruszają IMŚ ( cykl Grand Prix). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No i jak dzisiaj obstawiacie? Tak jak wczoraj - remisik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No i wychodzi na to że Leicester jest mistrzem Anglii,przywraca to wiarę w to,że sport to nie tylko kasa.Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No i wychodzi na to że Leicester jest mistrzem Anglii,przywraca to wiarę w to,że sport to nie tylko kasa.Brawo!I tu masz rację. Tylko w Anglii najbiedniejszy klub ma więcej niż u nas cała liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie ma komu grać,to nie ma komu inwestować. Tak to widzę. Dlatego też chcę ,żeby Piast zdobył mistrza,nie dlatego że walczy z Legią itd.chcę widzieć jak bogatsi dostają w dupę,chcę widzieć jak pseudo gwiazdy dostają w dupę...........może wreszcie się obudzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A gdyby walczył o mistrza z Lechem? Też byś chciał aby bogatszy Lech z pseudogwiazdami dostał w dupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie ma komu grać,to nie ma komu inwestować. Tak to widzę. Dlatego też chcę ,żeby Piast zdobył mistrza,nie dlatego że walczy z Legią itd.chcę widzieć jak bogatsi dostają w dupę,chcę widzieć jak pseudo gwiazdy dostają w dupę...........może wreszcie się obudzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 LISY MISTRZEM!!! Po pierwszej połowie połowie meczu byłem podłamany bo koguty grały świetnie ale po ciuchu liczyłem na przebudzenie Chelsea no i w końcu Hazard pokazał klasę, chyba od awansu Polski na euro się tak nie cieszyłem jak dzisiaj Let's do it for Ranieri..i zrobili to Tottenham zagrał chamsko w końcówce, Dier i Lamela powinni wylecieć z boiska, mam nadzieje, że FA wyciągnie odpowiednie wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Godski-bardzo Cię szanuję ,ale nie odrobiłeś "zadania",jest bowiem na jerku wątek o Lechu ,gdzie wyraźnie daję wyraz swojej dezaprobaty wobec tego co ta drużyna wyczynia ze swoimi kibicami.Tak więc podtrzymuję,Lech w tym sezonie nie zasłużył na nic,i wcale to nie jest wina trenera,choć Urbana nie lubię.Rozegnać towarzystwo po boiskach 1ligi,może sie nauczą walczyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Podwójna radość Mark Selby ur. w Leicester wczoraj został Mistrzem świata w snookerze .Choć kibicuję Lechowi ,to tofik ujął to dobrze na nic nie zasłużyli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wasilewski mistrzem anglii , jak on to zrobił Ale team Leicester City faktycznie w tym sezonie nie pozwolił innym drużynom na zbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No i ekipa z Monachium ma mały problem.........szkoda ,bo naprawdę chciałbym Lewego oglądać w finale.Mają jeszcze pół godziny więc może....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Aj... no szkoda ... ale takie są skutki niewykorzystywania sytuacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No najlepiej to dziś chłopakom wyszły karne. Trudno.Na pocieszenie bramka Roberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No najlepiej to dziś chłopakom wyszły karne. Trudno.Na pocieszenie bramka Roberta.Taak .Szczególnie ten drugi A podobno "fryzjer"to tylko u nas grał Jakby tak było w Atletico to Simeone tętnice sędziemu by przegryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Zawiodłem się Panowie , na forum żadnej wzmianki - nikt nie oglądał dzisiaj w nocy ''wielkiej gali'' ? Niema się czego wstydzić , to nas powinni przeprosić.Specjalnie nie piszę o tym w dziele ''Sporty walki'' z uwagi na szacunek dla forumowiczów Edytowane 15 Maja 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi