Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ jestem zły. Pokonać Barcę, Bayern a w finale po karnych przegrać z  takim Realem. Ciężko to wytłumaczyć, byłem pewny wygranej Atleti i tym bardziej boli gdy się patrzy na takiego Pepe, w którym pierwiastka męskiego nie ma za grosz lub na chama Ramosa, który z w końcówce powinien wylecieć z boiska na zbity pysk.

Ale nic to, wierzę, że Atletico w końcu dopnie swego, bo takiemu zespołowi z takim męskim podejściem do sportu należy się, tak jak dzisiaj uda się Vive.

Ktoś tu chyba jest sezonowym kibicem ...No nie ma jak to Atletico i plujący na zawodników Costa-naprawdę męski pierwiastkek.

No chyba ktoś tu jest letnim kibicem. Chodziło ci o Costa Brava czy być może o tego "giganta" z Chelsea? A może jakiś super tajny transfer do Atletico o którym tylko ty wiesz?

Vive: no to jest fantastyczne! Pozwala choć na chwilę zapomnieć o tej Chorwacji...

Co do pani Radwańskiej po idiotyzmach wygadywanych po dwóch Olimpiadach oraz postawie na tych Igrzyskach niegodnych reprezentanta Polski { ostatnio wystawiła kibiców w Katowicach i pucharze w Inowrocławiu } mam do niej stosunek chłodny łamany na obojętny. Tradycyjnie jak wszystkim życzę jej zdrowia, więcej chyba nie muszę, bo już ma...

Ależ jestem zły. Pokonać Barcę, Bayern a w finale po karnych przegrać z  takim Realem. Ciężko to wytłumaczyć, byłem pewny wygranej Atleti i tym bardziej boli gdy się patrzy na takiego Pepe, w którym pierwiastka męskiego nie ma za grosz lub na chama Ramosa, który z w końcówce powinien wylecieć z boiska na zbity pysk.

Ale nic to, wierzę, że Atletico w końcu dopnie swego, bo takiemu zespołowi z takim męskim podejściem do sportu należy się, tak jak dzisiaj uda się Vive.

no widzisz limit szczęścia się wyczerpał, te cale Atletico to Bayern ledwo przeszło.Jakoś to przeżyjesz,przegrali z najbardziej utytułowanym klubem, wielkim Realem.

Vive BRAWO :clappinghands:  a dramaturgia spotkania masakryczna.

Marek,

przeżyję, przeżyję, tylko kurcze co to za życie :) Real to prawda, cały limit szczęścia zostawił na finał i skwapliwie go wykorzystał. Z pewnością jest utytułowany, ale czy wielki? Z obecnymi zawodnikami { oprócz Navasa bo to super gość no i może paru innymi} to dla mnie tacy discopolowcy piłki nożnej. Ale z faktami nie dyskutuję: jednak ten puchar wyszarpał.