osiemnastak Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 a co głaskać ich mają ? grali ze 126 drużyną rankingu, to obowiązkiem było wygrać u siebie.Wiadomo bez Lewego nawet awansu by nie było, oby się rozbujali bo wrócą szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nikt nie mowi o glaskaniu...obowiazek to oni beda mieli w niedzielę. dzisiaj to była gra tylko i aż towarzyska i bardzo dobrze że zremisowali, troszkę lodu na nie które rozgrzane głowy sie przyda. A pozegnanie brawami ( co w koncu trochę się pojawilo) świadczy o szeroko pojętej kulturze. Także kulturze kibicowania. Ot i wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Niestety ale nasza reprezentacja w kwalifikacjach i turniejach finałowych to nie ta sama drużyna. Jako urodzony pesymista czarno widze ten mecz z Irlandią Płn. wyspiarski futbol nigdy nam nie leżał a Irlandczycy dodatkowo będą chcieli się pokazać w debiucie, nie jedna reprezentacja się na nich przejechała. Ostatnio nie miałem szczęścia u bukmacherów i wpadłem na pomysł, postawiłem 50zł na remis lub wygraną Irlandii i jak dalej passę podtrzymam to Polska wygra a jak nie to będzie na otarcie łez Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 zaczynam się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tradycyjnie aby uspokoić kibiców:Spokojnie Panowie, spokojnie! Nasza drużyna narodowa ma jeszcze kupę czasu na zgranie zespołu, poprawienie skuteczności, doszlifowanie realizacji założeń taktycznych itd ... z naciskiem na kupę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 wyspiarski futbol nigdy nam nie leżał A zwycięski remis na Wembley w 73? Ja się ostatnio bardzo zaskoczyłem jak media zrobiły nagonkę, że prawie faworytami jesteśmy więc tymi dwoma ostatnimi meczami troszeczkę powietrza chłopaki z balonika spuścili i może będą mieli mniejszą presję na wynik. Ja tam wierzę i kibicuję jak w 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Meczyki za darmo i bez ścinek tyle że po niemiecku. ZDF. NC+ kanał 245 Polsat 470 http://satkurier.pl/news/128628/euro-2016-plan-transmisji-fta-w-ard-i-zdf.html Edytowane 11 Czerwca 2016 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Czemu nie ma transmisji euro na pl kanalach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Polsat wykupił prawa i część meczów puszcza w kodowanych kanałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Rozumiem ,że są to jakieś dodatkowe a nie np polsat sport ,zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Tak, dodatkowe na czas mistrzostw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 ... dla mnie to jakieś nieporozumienie. Póki co anglicy tracą gola , mecz nudny jak wczorajszy Francji z Romunia, piękny tylko gol Payeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Chorwacja gra pięknie. Tylko skuteczność zawodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 POLSKA !!! POLSKA !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jest dobrze ... jestem zadowolony że mnie taka drużyna reprezentuje jako Polaka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Po pierwszej połowie... Milik młody i nieskuteczny. Kiszona kapustka długo w krk nie posiedzi. Mam nadzieję, że te zielone ludziki w końcu trochę się zmęczą i popełnią błąd w obronie bo jak na razie wszystkie dośrodkowania zdejmują. A karny powinien być. Ręka była na powtórkach nie ma wątpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Grają świetnie, tylko jeszcze bramki brak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Rewelacyjna gra Bartosza Kapustki,Milik nieskutecznie i do zmiany. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Lewandowski robi dobra robotę ... ściąga na siebie obrońców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Grają świetnie...hmmm, chyba różne mecze oglądamy może przełączysz na POL : NIR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ma przesrane jak każdy taki gość. Ale liczmy na to, że odwróci uwagę. Jak będą tak dalej grali to będzie dobrze. Boję się tylko niechlujstwa i ignorancji które zawsze na turniejach tak od półtorej dekady niweczyły wszystko. Oby byli ponad to i skoncentrowani do końca. Idę... trzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jest super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 No to mamy 3 punkty brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Krychowiak---miazga-najlepszy--super też Kapustka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ja się znam na piłce tylko jak oglądam. Widziałem dzisiaj dobrą grę ZESPOŁU. Wynik 1:0 może nie robi wrażenia ale prawdziwa konfrontacja i tak wiadomo jaka jest- z Niemcami. Zobaczymy...Na razie trzy punkty więc się cieszymy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi