TOMIS1975 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 SUPER!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Huraaaaaaaaaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A ja inaczej, ja to wiedziałem już wczoraj BRAWO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A ja inaczej, ja to wiedziałem już wczoraj BRAWO !!! A ja i kilku innych przedwczoraj http://jerkbait.pl/topic/62460-sport-na-%C5%BCywo-aktualne-lub-przysz%C5%82e-wydarzenia/page-72#entry2102239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 POLSKA !!!!!Jak oni mi zaimponować w tym momencie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) No i Niemcy poza podium... https://www.youtube.com/watch?v=GJ4X4BU-RU4&feature=youtu.be&t=3 Edytowane 4 Marca 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nie zapominajcie ,że są Lekkoatletyczne Halowe ME w Belgradziei jak na razie mamy juz tez kilka medali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Polskaaaaaaaaaaa !!! Graty dla lekkoatletów . Ale zajebiście wypadli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 I jeszcze męska sztafeta dołożyła ZŁOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rewelacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Wygraliśmy klasyfikację medalową 12 medali z czego 7 złotych Coś pięknego, gratulacje Polacy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Liga Mistrzów!Ruszyli...W końcu coś ciekawego w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Napoli blisko. Będą emocje w drugiej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) No i już Real trafił...1-1.Małe szanse dla Milika i spółki.Pozamiatane... 1-2. Arsenal-Bayern 1-1(Lewy).Także też Bawarczycy dalej.W ekipie Bayernu gra aż dwóch Niemców. Dobre...1-2 i Robben.Lewy-słupek..1-3 i Costa...1-4 i Vidal.Masakra jakaś...1-5 i Vidal...Nokaut,Wenger załamany.Jego ostatki w Arsenalu...Koniec.Napoli-Real 1-3 (dwumecz 2-6)Arsenal-Bayern 1-5 (dwumecz 2-10) !!! Edytowane 7 Marca 2017 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Można gdzieś obejrzeć Bayern w necie ? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No i już Real trafił...1-1.Małe szanse dla Milika i spółki.Pozamiatane... 1-2. Arsenal-Bayern 1-1(Lewy).Także też Bawarczycy dalej.W ekipie Bayernu gra aż dwóch Niemców. Dobre...1-2 i Robben.Lewy-słupek..1-3 i Costa...1-4 i Vidal.Masakra jakaś.....po prostu, się gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 ..po prostu, się gra Zgadza się, tak się gra, a nie kręci się jak gówno w przeręblu jak w polskiej ekstraklapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Zgadza się, tak się gra, a nie kręci się jak gówno w przeręblu jak w polskiej ekstraklapie. Jakie grajki taka gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Bravo Bayern. Bravo Robert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 ...dzięki, nie ma za co 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Brawo polscy skoczkowie za trzecie miejsce w konkursie drużynowym Te 0,5 pkt. za Niemcami pechowe :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Brawo polscy skoczkowie za trzecie miejsce w konkursie drużynowym Te 0,5 pkt. za Niemcami pechowe :/Fajnie było, jak schodziliśmy z trybun to skoczni już nie było widać taka mgła naszła. Godzinę później i chyba zawody zostały by odwołane. Dobrze, że jest podium, choć 0,5 punktu trochę boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Jak tak dalej ma być to może niech od razu Kraftowi dadzą tą kryształową kulę i po sprawie. Piję do tego co przed chwilą wydarzyło się na skoczni w Trondheim Edytowane 16 Marca 2017 przez fox mulder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Przed dzisiejszym konkursem jeszcze miałem nadzieję, że Stoch odrobi, ale teraz mam mniejszą. Inna sprawa, że Stoch w obu skokach miał nienajlepsze warunki szczególnie w drugiej serii po czym za chwilę Kraft miał świetne, Stoch nie skacze źle, ale Kraft ma życiówkę i będzie ciężko jak coś się nie wydarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Zwycięstwo i drugie miejsce w Turnieju Czterech Skoczni. Drużynowe Mistrzostwo Świata. Bardzo prawdopodobny Puchar Narodów. Naprawdę widzę sporo powodów do radości. A że inni też dobrze skaczą? Każdy chce wygrać. Magia sportu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi