Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Brawo dla chłopaków,rewelacyjnie dziś skakali.

Co do zakończenia konkursu....

Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych więc napiszę tak-sporo zostało zrobione aby po świetnym skoku Kamila Polacy czasem tego konkursu nie wygrali.

Belka w dół dla Norwega,jeszcze raz belka w dół,dodane punkty, ;) :( .Jak pierwszy raz siedział na belce to wiatr miał z tyłu jak reszta,nie wyglądało na to żeby nie mógł skakać.Musiał skoczyć bodajże 217m.żeby wygrać co wcale nie było takie oczywiste-w pierwszej serii przy świetnych warunkach miał "tylko" 227m.

Nie wiem,coraz większy niesmak we mnie budzą te kombinacje wiatrowo belkowe.

• Like 1

Brawo dla chłopaków,rewelacyjnie dziś skakali.

Co do zakończenia konkursu....

Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych więc napiszę tak-sporo zostało zrobione aby po świetnym skoku Kamila Polacy czasem tego konkursu nie wygrali.

Belka w dół dla Norwega,jeszcze raz belka w dół,dodane punkty, ;) :( .Jak pierwszy raz siedział na belce to wiatr miał z tyłu jak reszta,nie wyglądało na to żeby nie mógł skakać.Musiał skoczyć bodajże 217m.żeby wygrać co wcale nie było takie oczywiste-w pierwszej serii przy świetnych warunkach miał "tylko" 227m.

Nie wiem,coraz większy niesmak we mnie budzą te kombinacje wiatrowo belkowe.

,,Kombinacja norweska,, i wszystko w temacie ;)

Edytowane przez fox mulder