Artek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie będę szukał Twoich wpisów z czasów kiedy wygrywaliśmy wszystko jak leci... Nie, no powiedz nic się nie stało. Wyszliśmy z grupy i zrobiliśmy kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Spokojnie, to niemal zupełnie nowy skład. Dajcie im szansę. Kiedy ostatnio dziewiętnastolatkowie tak skutecznie grali?Nie byliśmy żadnym faworytem w tym turnieju. Chłopaki grają raptem kilka miesięcy. Sześciu małolatów to bardzo odważna decyzja, dziś trener poniósł jej konsekwencje. Przypomnijcie sobie, który z jego poprzedników zdecydował się na wymianę całego składu w trakcie meczu?Cała ta impreza to jeden, wielki, eksperyment dla naszej reprezentacji. Nie zawsze się wygrywa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie, no powiedz nic się nie stało. Wyszliśmy z grupy i zrobiliśmy kawał dobrej roboty. Bartek odpowiedział ci za mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) MŚ odpadli.. zaraz odpadnie Francja aktualny ME i niedawno zwycięzca LŚ... ale tak to jest jak janusze sportu oglądają coś o czym nie mają pojęcia.Te słowa są skierowane do mnie? Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zero analizy. Zero konkretów. Tylko inwektywy oraz aktywność w momencie porażki... sam sobie odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nikt mi nie zabroni krytykować, zwłaszcza ty, wielki znawca siatkówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Porażka jest częścią sportu. Nieodzowną częścią. W każdym turnieju większość zawodników/drużyn przegrywa. Teraz jest czas na spokojną analizę i próbę wyciągnięcia właściwych wniosków. Czy my, jako widzowie bez wiedzy o treningach, wydolności, atmosferze w szatni, na podstawie krótkich relacji telewizyjnych mamy szansę na trafną analizę? Szczerze wątpię. Kilka razy miałem okazję wysłuchać prawdziwego fachowca. Detale, na które ja nie zwracałem uwagi, zakulisowe rozgrywki trener/zawodnicy, nawet kłótnia jednego z zawodników ze swoją żoną - to wszystko miało wpływ na przebieg spotkania, które razem oglądaliśmy. Bez dogłębnej znajomości kulis można wyłącznie gdybać. Krytykować oczywiście można, jest podstawa, choć Nikt mi nie zabroni krytykować, zwłaszcza ty, wielki znawca siatkówki.nie jest to sposób właściwy dla naszego forum. Tutaj trzymamy wyższy poziom merytoryczny (warto byłoby podać kilka konkretów - powodów krytyki), a przede wszystkim, okazujemy sobie większy szacunek. Tego będę pilnował i wymagał. A w razie potrzeby - egzekwował. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Brak team spirit, brak zgrania, brak lidera ... to nie mogło się udać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jutro nasze Orły zmierzą się z Duńczykami na ich terenie. Jaki wynik obstawiacie? Ja dość optymistycznie - 2:0 dla Biało-Czerwonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 DEN 2:2 POL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 wstrzymal bym sie od tego typu typow zeby nie zapeszyc mam nadzieje ze nic zlego sie nie wydarzy i będziemy świętować kolejne 3 punkty ale do tego jeszcze chwila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jeśli chodzi o siatkówkę to znam się na tym troszkę. Sam gram półprofesionalnie i jestem trenerem pzps. Nie chodzi tu o trenera, a o indywidualne zdolności zawodników. Polacy od jakiegoś czasu się nie rozwijają, w każdej mniej siatkarskiej drużynie są zawodnicy grający np. w serie A. A u nas? Gwiazda Kurek grająca w klubie niemalże rekreacyjnie, druga gwiazda Kubiak gra tylko dla pieniążków w klubie. A reszta? Zdolna młodzież grzeje ławę w słabiutkiej jak nigdy Plus Lidze... Nic się nie zmienia. Drzyzga odchodzi do jeszcze słabszego klubu, Łomacz wałęsa się gdzieś u ligowych średniaków. Polska mogła być potęgą. Akhrem chciał grać dla nas, Żygadło miał kilka warunków których nie spełnił pzps. Bartman i Jarosz odstawieni na zawsze na bok. Nieudolność w sprowadzeniu Leona... W tej chwili z tym składem jestesmy w drugiej dziesiątce na świecie. Brazylia, Rosja, Serbia, USA, Francja, Bułgaria są na bank przed nami. Dodatkowo powoli prześciga nas Słowenia, Niemcy, Argentyna, Kanada, Belgia a kto wie czy wygralibyśmy np. z Czechami, Holandią albo Turcją... Nie sądziłem, że tak szybko doczekam się czasów, w których Polska będzie miała silniejszą kadrę piłkarzy niz siatkarzy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 nie wiem czemu klikam "to lubię"? ... bo to bardzo przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Przykre, ale prawdziwe. Kilku zdolnych chłopaków powinno wyjechac np. do Włoch i rozwijać się, nawet za nieduże pieniądze! Jest cała kadra u21, która była potęgą na świecie. I co? Chłopaki zagrali kilka meczów w przeciętnych drużynach plus ligi i ŁAWA. Kochanowski, Ziobrowski, Fornal, Kwolek itd. Jeśli ich talenty się zmarnują to mają albo dramatycznie slabych menadżerów albo związek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Z przykrością przyznaję rację. Też odrobinę znam PS i PZPS, chwilę przewracałem się na parkiecie. PSNick zapewne nie jest przypadkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Przykre, ale prawdziwe. Kilku zdolnych chłopaków powinno wyjechac np. do Włoch i rozwijać się, nawet za nieduże pieniądze! Jest cała kadra u21, która była potęgą na świecie. I co? Chłopaki zagrali kilka meczów w przeciętnych drużynach plus ligi i ŁAWA. Kochanowski, Ziobrowski, Fornal, Kwolek itd. Jeśli ich talenty się zmarnują to mają albo dramatycznie slabych menadżerów albo związek!Nasi juniorzy przecież niedawno zdobyli MŚ, jak ktoś tego potencjału nie dopilnuje, to może być podobnie jak z naszymi olimpijczykami z Barcelony 92'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Jeśli chodzi o siatkówkę to znam się na tym troszkę. Sam gram półprofesionalnie i jestem trenerem pzps. Nie chodzi tu o trenera, a o indywidualne zdolności zawodników. Polacy od jakiegoś czasu się nie rozwijają, w każdej mniej siatkarskiej drużynie są zawodnicy grający np. w serie A. A u nas? Gwiazda Kurek grająca w klubie niemalże rekreacyjnie, druga gwiazda Kubiak gra tylko dla pieniążków w klubie. A reszta? Zdolna młodzież grzeje ławę w słabiutkiej jak nigdy Plus Lidze... Nic się nie zmienia. Drzyzga odchodzi do jeszcze słabszego klubu, Łomacz wałęsa się gdzieś u ligowych średniaków. Polska mogła być potęgą. Akhrem chciał grać dla nas, Żygadło miał kilka warunków których nie spełnił pzps. Bartman i Jarosz odstawieni na zawsze na bok. Nieudolność w sprowadzeniu Leona... W tej chwili z tym składem jestesmy w drugiej dziesiątce na świecie. Brazylia, Rosja, Serbia, USA, Francja, Bułgaria są na bank przed nami. Dodatkowo powoli prześciga nas Słowenia, Niemcy, Argentyna, Kanada, Belgia a kto wie czy wygralibyśmy np. z Czechami, Holandią albo Turcją... Nie sądziłem, że tak szybko doczekam się czasów, w których Polska będzie miała silniejszą kadrę piłkarzy niz siatkarzy.Z wszystkim się zgadzam oprócz tego, że to kwestia zawodników. Każdy z nich potrafi grać dużo lepiej niż grał. A oni nawet fizycznie dobrze nie wyglądali... tutaj już kwestia treningów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Możliwe, ale samym treningiem dużo nie zdziałasz. Jeśli w sezonie grasz mało wymagających meczów w klubie, to ciężko przestawić się później na wyższy poziom. W takich ligach jak włoska czy rosyjska zawodnicy grają co tydzień mecze na poziomie ćwierfinału ME. A u nas w lidze? Takie mecze można policzyć na palcach jednej ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Niby tak ale z czasów MŚ14 też nie mieliśmy gwiazd w innych ligach. Szczególnie MIka po średnim sezonie we Francji stał się przebojem na turnieju. Wlazły zawsze PL, Zagumny czy Winiarski doświadczeni oczywiście. Najlepiej by było rozsiać naszych po dobrych ligach. Jednak i bez tego potrafili wcześniej lepiej grać. Kurek na koniec sezonu w Skrze szałał przecież, Konarski też. Ewentualnie radzenie sobie z presją - ale z tym zawsze były problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Żeby polska siatkówka nie skończyła tak jak nasza ręczna... A dzisiaj gramy z Duńczykami...Będzie ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Wytłumaczy mi ktoś co się k ... a w tej Danii dzieje ? Edytowane 1 Września 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 co tu taka cisza już 2:0 w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Duńczycy graja super a my ***owo PS. ja mam tak na co dzień w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Wytłumaczy mi ktoś co się k ... a w tej Danii dzieje ?Na stojąco meczu nie wygrają się chyba za dużo siatkówki na ogladali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Polska obrona , chyba nie mamy, może kilku wybijaczy. Pazdan smiech ns sali Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi