miramar69 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Po ptokach , trzeba przełączyć na Discovery i pooglądać ślimaki. Niczym to się nie będzie różniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Duńczycy graja super a my ***owo PS. ja mam tak na co dzień w pracy Czyli, że konkurencja zapindala, a Ty leżysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 To przełączaj, ja oglądam do końca. Słabo to wyglada, obrony nie ma. Parę sytuacji mieliśmy a później siedli nasi. Trzeba nimi wstrząsnąć w szatni, mam nadzieję, że Nawałce się to uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 jak się nie obudzą to k...a może być nie ciekawie i to nie chodzi o dzisiejszy mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Zaraz znajdą się tacy co będą zwalniać Nawałkę po tym meczu... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Zimny prysznic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 A ja chciał bym was zapytać (bo na pewno wiecie), co to za panowie komentują ten mecz na Polsacie? ...o rzesz ich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 A ja chciał bym was zapytać (bo na pewno wiecie), co to za panowie komentują ten mecz na Polsacie? ...o rzesz ich ... Nie wiem kto komentuje ale na początku II połowy podawał skład i wymienił Linettego i Mączyńskiego. Byli przy piłce w I połowie ? bo nie zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 ............ myślałem , że to to samo , ale ślimaki jednak bardziej żwawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 no to pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 A ja chciał bym was zapytać (bo na pewno wiecie), co to za panowie komentują ten mecz na Polsacie? ...o rzesz ich ... Hajto i Borek. Ten pierwszy to gniot jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Nie no tragedia na chwilę obecną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Czyli, że konkurencja zapindala, a Ty leżysz masz mnie...ale jest odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) To sobie chłopaki pograli... Najpierw koszykarze, potem siatkarze, więc i piłkarze nie chcieli być gorsi i poszli za ciosem... Edytowane 1 Września 2017 przez bercik69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Prawie jak PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Borek to ten ładny garniturek z walk MMA? Czyli gościu zna się na wszystkim. Zacząłem się zastanawiać, kiedy w pierwszej połowie przy stanie 0:0 ocenili marną atmosferę na duńskim stadionie, kibice bez polotu i że nasi kibice są lepsi ... i powinniśmy się tym szczycić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Borek to ten ładny garniturek z walk MMA? Czyli gościu zna się na wszystkim. Zacząłem się zastanawiać, kiedy w pierwszej połowie przy stanie 0:0 ocenili marną atmosferę na duńskim stadionie, kibice bez polotu i że nasi kibice są lepsi ... i powinniśmy się tym szczycić! Tiaaa taki łosz end goł I się zastanawiam komu on kibicuje ... Edytowane 1 Września 2017 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 ależ śliczna bramka na 4:0 jeszcze jeden !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Totalny blamaż...Ciekawe czy wpadnie piąta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 są lepsi os siatkarzy tamci przegrali 0:3 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ale łomot...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Kuźwa brama za bramą ... zero ambicji ... żal ... Zero walki ... Niby są liderami ... ale czego ... Jak tu k ... a kibicować ???Gdybym zainwestował w wycieczkę na wyjazd to domagałbym się zwrotu pieniędzy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Który z tzw. komentatorów mi tu głupoty pier .... li,. że poniedziałek będzie ciężki ? Czyżby tak "miało być" ??? Edytowane 1 Września 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 może im trzeba takiego łomotu może się w porę opamietają jak by nie było jeszcze 3 mecze przed nami i zeby się nie okazało że z Czarnogóra będziemy bezpośrednio walczyć o awans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 TRAGEDIA. Kuźwa, żebym wiedział, że oddadzą to bez grama walki to na ryby bym się przejechał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi