Artek Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Duńczycy wygrywają do przerwy 2-1... Remis byłby tu wskazany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Armenia - Dania 1:4 no to Duńczycy pod reperowali swój bilans bramkowy Edytowane 4 Września 2017 przez --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jeszcze się nie zaczęło a ja już nacisnąłem na pilocie guziczek "mute" Ja pier... oni biorą za to bredzenie kasę? i to nie małą?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 1:0 dla Naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ma ktoś dobry link do live ... bo kurcze siedzę bez TV ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 komentator jest the Best :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 szału nie ma ale prowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Naprawdę nie mogę zrozumieć co się dzieje z Zielińskim... w klubie błyszczy, w reprezentacji po raz kolejny zawodzi PS. Tomasz vel. Gruzin... miszcz! Edytowane 4 Września 2017 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ma ktoś dobry link do live ... bo kurcze siedzę bez TV ... Próbuj tutaj - https://fallback-pilot.wp.pl/Około 45 sekund opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ma ktoś dobry link do live ... bo kurcze siedzę bez TV ...http://fanifree.site/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Alle ja myślę, że będzie 3:1 :D Edytowane 4 Września 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie trawie Milika , jak dobry by nie był. Jest potrzebny bo lepszego nie mamy ale pomysły ms z d..... Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 no to sie jakos udalo 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Kurde... Piłka pół metra za linia bramkową.... I żaden sędzia nie widział Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 ...Milik znowu zaczyna "grać swoje" ... już nie mam nerwów na tego chłopaka. Mecz naprawdę słaby (jeśli chodzi o zgranie zespołu). ale na szczęście zwycięski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ma ktoś link do meczu Barcy dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Walka Gołowkin - Alvarez na Polsat Sport się zaczyna. Zapowiada się hit a jak będzie to się okaże. Ależ boks. Prawdziwa szermierka na pięści bez klinczu, przepychanek i fauli.Zaczęła się szósta runda. Edytowane 17 Września 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Remis to chyba najsprawiedliwszy werdykt w tej sytuacji. Zapowiada się niezła walka w rewanżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Remis tak, żeby kasa się zgadzała i podniesie to ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Remis tak, żeby kasa się zgadzała i podniesie to ciśnienie Już teraz się zgadzała . Gwarantowane 15 mln USD dla każdego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dopiero dziś zobaczyłem tą walkę. Znałem wynik, lecz nie przeszkadzało to w dobrej zabawie Runda czwarta zagotowała publiczność. Praca nóg, balans, ciosy i uniki, wszystko na światowym poziomie. Uczta dla oka.Od dziewiątej rundy zaczyna się prawdziwy pojedynek. Obaj bardzo inteligentni, obaj z mocnym charakterem i żelazną wolą zwycięstwa. Czujni i kąśliwi. Wet za wet. Z upływem czasu sił coraz mniej, lecz wola zwycięstwa nie gaśnie. Obaj nieustępliwie zasypują się wzajemnie gradem ciosów. Nie jest to jednak bezwładna młócka, ale inteligentna szermierka. Gdy nadeszła dwunasta, ostatnia runda, spodziewałem się raczej wzajemnego szachowania i polowania na decydujący cios - i tu zaskoczenie. Z obu stron zero kunktatorstwa, wszystkie siły do boju i starcie gladiatorów. Naprawdę miło się to oglądało.Wynik najbardziej sprawiedliwy, jaki mógł zapaść. Obaj zasłużyli na wygraną, żaden na porażkę. No i marketingowo najlepsze wyjście, wszyscy czekamy na rewanż. Kto następnym razem okaże się lepszy? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Prawie jak bym obejrzał....ale zabrakło mi porównań z "ketchupem" i tym podobnych-na komentatora się nie nadajesz Januszu.Zaraz sobie oglądnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Tak dla przypomnienia napisze Dziś o 18 jest meczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Armenia - Polska 0:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Perfekcyjnie Lewandowski z wolnego i jest 0:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi