chlodnica Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Janusz,apetyty rosną przed olimpiadą.Tak trzymać. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Większość "naszych" utrzymała poprzednio zajmowane miejsca, lub awansowała. Utrzymał swoją trzecią lokatę Kubacki Niestety, Stoch nie odleciał już tak pięknie, jak w pierwszej kolejce i spadł na czwartą lokatę. Jutro jednak jest nowy dzień i nowe szanse do wykorzystania. A dla mnie niwa okazja, by trzymać kciuki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Gratki.Tak trzymać!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Nieoficjalne informacje...NIEMCY OD JUTRA ROZBIERAJĄ SKOCZNIĘ!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Brawo Polacy! Kamil drugi, Piotrek trzeci Ale wszyscy się świetnie spisali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Jest lider i jest drużyna BRAWO! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 BRAWO NASI , znowu w czołówce !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kuźwa nie przyszło mi do głowy że skoki będą tak wcześnie... Cóż. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kuźwa nie przyszło mi do głowy że skoki będą tak wcześnie... Cóż. Gratulacje!!A ja myślałem że wędkarze spania nie mają... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Belg Vital Heynen trenerem kadry naszych siatkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ale niestety będzie prowadził zarazem chłopaków naszej kadry i niemieckiego klubu. Dla mnie to troszkę rozdrabnianie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ale niestety będzie prowadził zarazem chłopaków naszej kadry i niemieckiego klubu. Dla mnie to troszkę rozdrabnianie się...S. Antiga prowadzi Onico W-wa i Kanadę i doskonale daję radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ale to Antiga, mistrz świata, jako trener...jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 A Heynen brązowy medalista MŚ z Niemcami. Nie było innego wyjścia. Żaden Kowal, żaden Gruszka. Weźmie chłopaków w obroty i tyle. Koniec cackania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Kowala akurat, jako trenera cenię ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Teoretycznie jakieś wyniki miał. W praktyce full kasy i full dobrych zawodników a gra super nie wyglądała. Do tego zero refleksji w wywiadach i zachowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jakoś tak dziwnie się układa, że zawodnicy najwyższej klasy nie są najwyższej klasy trenerami. Może ci nieco słabsi, przez lata obserwujący całokształt z ławy obok trenera, mają lepsze predyspozycje do trenowania innych? Oczywiście są wyjątki, ale rzadko spotykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Żeby być genialnym zawodnikiem potrzebny jest talent głównie motoryczny, żeby być genialnym trenerem talent analityczny i interpersonalny. Talenty się nie wykluczają, ale kumulację ogranicza statystyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Kwalifikacje udane,teraz "tylko" czekać na wyniki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 ZACZYNA SIĘ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 jest gdzies on line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Brawoooooo Stefan! Edytowane 10 Lutego 2018 przez jabadaon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Nie rozbijajmy emocji olimpijskich... zapraszam do wątku "Pjongczang 2018" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Narazie jest pięknie Brawo Nasi !!! Ale bardzo mi szkoda Kubackiego Edytowane 10 Lutego 2018 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 jest gdzies on line?TVP1 stream 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi