chlodnica Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 4 i 5 lokata.Trudno.To nie koniec świata... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Taka cisza a tu Biathlon w TV. Na razie prowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Będzie medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Chyba jednak nie...niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Nie będzie medalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Ostatnie dwa strzelania zawaliły. Ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Będzie medal Nie będzie medaluZmienny jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Zmienny jesteś. Polityk . Tak czy siak, w efekcie zawsze będzie miał rację Edytowane 22 Lutego 2018 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Polityk . Tak czy siak, w efekcie zawsze będzie miał rację Nie nie, żaden ze mnie polityk. Po prostu , mocno udzielają mi się emocje . W tym przypadku serce podpowiadało że będzie medal , niestety po ostatniej zmianie naszych do głosu doszedł rozum . Osobiście ,odnośnie tych IO i np. dzisiejszego biegu powiem tak , bardzo ale to bardzo , chciał bym oglądać zawody w których nasi zawodnicy choć przez chwilę liczą się w walce o czołowe miejsca. Nie koniecznie te najwyższe - medalowe .Dziś niestety się nie udało , ale były właśnie te chwile dla których ja chcę to oglądać i kibicować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Dziś po przerwie na igrzyska w ping pong wracamy do karuzeli Pucharu Świata w skokach. Drużynówka zapowiada się arcyciekawie, w kwalifikacjach trzech naszych reprezentantów w pierwszej dziesiątce, dwóch na czołowych miejscach (Kamil nadal w rewelacyjnej formie wygrał, Dawid zajął drugie miejsce). Apetyty studzi fakt, że Niemcy zajęli trzecie, czwarte i piąte miejsce. Zaskakująco słabo skakali reprezentacji Norwegii. I u nas, i u Niemców bardzo dużo będzie zależało od "tego czwartego". 12:30 rozgrzewam kciuki, przygotowuję kawę i rozpoczynam kibicowanie. Liczę na dobre emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Wszystko się zgadza ,tylko że skoki o 16.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Dziś po przerwie na igrzyska w ping pong .............. 12:30 rozgrzewam kciuki, przygotowuję kawę i rozpoczynam kibicowanie. Liczę na dobre emocje Meliskę sobie za parz Januszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Wszystko się zgadza ,tylko że skoki o 16.30 Już wiem, skąd moja pomyłka Od wielu lat nie posiadam telewizora (wywaliłem pożeracza czasu) i transmisje ze skoków oglądam na kompie. Dziś o 12:30 jest konkurs drużynowy w skokach narciarskich ale w kombinacji norweskiej Tak to jest, jak człowiek nie dokładnie przeczyta informację o nadchodzących wydarzeniach sportowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Na półmetku zaskakujący skład podium. Niemcy - zero zaskoczenia. Polska - zero zaskoczenia. Ale Austria jako trzeci zespół jest tuż sporą niespodzianką. Jednak dla mnie osobiście dopiero piąta lokata Norwegów, którzy dopiero co w pięknym stylu wywalczyli olimpijskie złoto - szok. Czekam na ciąg dalszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Przez chwilę było interesująco. W połowie drugiej kolejki Niemcy, pomimo podpórki na pierwszym, druga Austria, Polska na trzecim miejscu Zakończyło się jednak w bardziej przewidywalnym zestawieniu - Niemcy, Polska, Norwegia. Kolejny raz okazało się, że tylko osiem dobrych skoków daje szansę na wygraną. Gratulacje dla zespołu, jutro "jazda indywidualna na czas " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Mistrz świata w omnium, mistrz świata na 800m.Obaj ambitni zdeterminowani, nastawieni na zwycięstwo. Sportowcy z krwi i kości. Bez kalkulacji i z jasno postawionym celem: wygrać. I zrobili to obaj nie zostawiając złudzeń rywalom. Profesjonaliści. Nawet Mazurek zagrany w Holandii w tempie marsza pogrzebowego nie zdołał popsuć humoru. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 W Holandii zagrali a w Birmingham to nie jestem pewien . W każdym razie ścierwo BBC nie puściło Naszego Mazurka . Adam Kszczot poza zasięgiem . Mistrz Świata ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ależ Kamil ma (ciągle jeszcze) wielką formę!Trzymam mocno kciuki za drugą taką "petardę" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 ... i znowu jest pięknie- po wczorajszym drugim miejscu w drużynówce dzisiaj Kamil odpalił rakietę w pierwszej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 To co Kamil ,,wyczynia,, to niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Niesamowity... Tuż przed skokiem powiedziałem do mojej, że czarno to widzę... wszyscy 122~125 metrów.A Kamil odpalił... BRAWOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 ... do hymnu BRAWO- trzymamy kciuki za kryształową kulę :clappinghands:Brawa też dla Dawida za super występ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 To był nokaut! :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 ...kolejny medal w biegach- dzieje się :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi