woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 15,5 metra - to jest dystans, jaki dzieli Kamila od drugiego "na mecie" zawodnika. Takie rzeczy to tylko najwięksi w historii skoczkowie potrafili zrobić.Brak słów. Mistrz Kamil Dawid również super występ - czwarte miejsce zasługuje na oddzielne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Lewandowski - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 ...też skakał?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Brawo dziewczyny i sztafeta :clappinghands:...ale za to niedziela jak mawiał klasyk, chociaż co do soboty to też nie można mieć specjalnych zastrzeżeń - dwa złota i drugie miejsce w drużynówce Edytowane 4 Marca 2018 przez giaur27 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 ...też skakał?! yyyyy... nie, o 18.00 będzie kopał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 I dziewczyny pokazały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 La-la lalalala la-la-la lalala POLSKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) ZŁOTO i WR !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4X400"biegłem" z chłopakami na orbitreku ....kurde ale i ja mam swój PR Edytowane 4 Marca 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Zamiatamy na hali POLACY ŻE ZLOTYM MEDALEM I REKORDEM ŚWIATA W SZTAFECIE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Złotooooo !!! Ale emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 ...i 5.85 Liska! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Rekord Świata przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 SZOOOOOOK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 BRAWO NASI !!! NIECH W KOŃCU POKAŻĄ CAŁEMU ŚWIATU, ŻE ISTNIEJEMY I MAMY SIĘ CORAZ LEPIEJ !!! BRAWOOOO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Opchnąć saneczki i bobsleje na Allegro, kupić buty i biegać, biegać, biegać!!! I bić rekordy świata bo to się pamięta i z tego można być dumnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Brawo Piotr Lisek! Mamy brąz! (a tak mało brakowało aby było jeszcze piękniej!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Polska trzecią ekipą globu w hali ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Przeżyjmy te chwile jeszcze raz, świetny komentarz Pana Babiarza https://www.youtube.com/watch?v=EV-557Jvpnk https://www.youtube.com/watch?v=QGjPntXitww Edytowane 5 Marca 2018 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Piękna Historia https://www.youtube.com/watch?v=hZtpLHGwOFY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Pragnę z pośrednictwem ... bardzo serdecznie pogratulować i podziękować TVP za zablokowanie w Polsce na podstawie praw autorskich, przekazu poprzez YT zwycięstwa Polaków w Mistrzostwach Świata!!! Panie Jacku K. i ja od samego początku pańskiego prezesowania, blokuję pana (przez "p") z powodu moich praw obywatelskich i psychiatrycznych! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Pragnę z pośrednictwem ... bardzo serdecznie pogratulować i podziękować TVP za zablokowanie w Polsce na podstawie praw autorskich, przekazu poprzez YT zwycięstwa Polaków w Mistrzostwach Świata!!! Panie Jacku K. i ja od samego początku pańskiego prezesowania, blokuję pana (przez "p") z powodu moich praw obywatelskich i psychiatrycznych! BOB, przecież masz dostępną relację w linku poniżej. Żeby było uczciwie powinieneś też dać bana Solorzowi i stacji Polsat, którzy jako pierwsi zaczęli blokować filmiki z transmisji pochodzących z ich stacji.PS: Kurskiego też nie lubię ale zarzut zdecydowanie chybiony. https://www.youtube.com/watch?v=EV-557Jvpnk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) BOB - Ty nie narzekaj , tylko opłać abonament Edytowane 5 Marca 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) PŁACĘ !!!! jak ten idiota od kiedy mam własny telewizor (nigdy nie był to radziecki kolorowy ) ... i dalej nie napiszę bo za moment by i tak skasowali wpis @Coma, a myślisz, że sobie nie obejrzałem? i to kilka razy pomimo, że wczoraj oglądałem na żywo A co mnie obchodzi jakiś pan Solorz? Jemu abonamentu nie płacę i oglądam raczej z musu bo ilość reklam dobija mnie tylko trochę mniej niż wydźwięk "publicznej" (tylko proszę bez skojarzeń) TVP Edytowane 5 Marca 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Co krzyknął Krzewina po minięciu linii mety ? Amerykanin na kolanach patrzący na zegar - BEZCENNE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Tak sobie oglądam Tottenham-Juventus i widzę, że nasz najlepszy sędzia ma zajebistego sobowtóra.A nie, to go jednak na ten stadion wpuścili, zresztą co za różnica i tak daje ciała. Edytowane 7 Marca 2018 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi