Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

15,5 metra - to jest dystans, jaki dzieli Kamila od drugiego "na mecie" zawodnika. Takie rzeczy to tylko najwięksi w historii skoczkowie potrafili zrobić.

Brak słów. Mistrz Kamil :D  :wub:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Dawid również super występ - czwarte miejsce zasługuje na oddzielne :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

• Like 3

Pragnę z pośrednictwem ... bardzo serdecznie pogratulować i podziękować TVP za zablokowanie w Polsce na podstawie praw autorskich, przekazu poprzez YT zwycięstwa Polaków w Mistrzostwach Świata!!! 

Panie Jacku K. i ja od samego początku pańskiego prezesowania, blokuję pana (przez "p") z powodu moich praw obywatelskich i psychiatrycznych! :P

• Like 5

Pragnę z pośrednictwem ... bardzo serdecznie pogratulować i podziękować TVP za zablokowanie w Polsce na podstawie praw autorskich, przekazu poprzez YT zwycięstwa Polaków w Mistrzostwach Świata!!! 

Panie Jacku K. i ja od samego początku pańskiego prezesowania, blokuję pana (przez "p") z powodu moich praw obywatelskich i psychiatrycznych! :P

BOB, przecież masz dostępną relację w linku poniżej. Żeby było uczciwie powinieneś też dać bana Solorzowi i stacji Polsat, którzy jako pierwsi zaczęli blokować filmiki z transmisji pochodzących z ich stacji.

PS: Kurskiego też nie lubię ale zarzut zdecydowanie chybiony.

https://www.youtube.com/watch?v=EV-557Jvpnk

• Like 1

PŁACĘ !!!! jak ten idiota od kiedy mam własny telewizor (nigdy nie był to radziecki kolorowy :P ) ... i dalej nie napiszę bo za moment by i tak skasowali wpis :D

@Coma, a myślisz, że sobie nie obejrzałem? i to kilka razy pomimo, że wczoraj oglądałem na żywo :)

A co mnie obchodzi jakiś pan Solorz? Jemu abonamentu nie płacę i oglądam raczej z musu bo ilość reklam dobija mnie tylko trochę mniej niż wydźwięk "publicznej" (tylko proszę bez skojarzeń) TVP :P

Edytowane przez BOB1
  • Like 2