Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak indywidualnie Kamil skacze w swojej własnej lidze, tak drużynowo Norwegia jest "z innej bajki" :) Szacunek dla zwycięzców, wielkie brawa dla naszych za wywalczenie drugiego miejsca. Szkoda, że Dawid w dwa dni z szóstego spadł na ósme miejsce, trudno będzie powrócić, bo rywale niezwykle mocni. Jutro finał morderczego wyścigu. Od wiatru zależy, jaki on będzie. Bo o formę Kamila jestem spokojny ;)

Nie ma co narzekać- drugie miejsce w drużynówce to rewelacja.

Każda drużyna miała jakieś wpadki ...oprócz gospodarzy, którzy dzisiaj dowalili ostro do pieca :D - nie będzie z nimi łatwo w kolejnych konkursach, ale o tą pikanterię i wielką niewiadomą właśnie w sporcie chodzi B)

My jesteśmy od kibicowania i trzymania kciuków za Naszych ... co czynię wraz z domownikami przez kolejny sezon :)

• Like 1

Janek! Nie może być inaczej!

I jest! Ależ ten chłopak był kłębkiem nerwów ale udało się! Należało mu się zwycięstwo. Możliwości ma świetne tylko niechże się tak nie spina i spróbuje znaleźć trochę luzu.

Edytowane przez coma

Fajne zakończenie :)

Bob, nie ważny styl, ważny wynik :P

Ja jestem tylko widz więc lubię oglądać ładne widowiska ;)

Ahaha ale sytuacja :) Dziennikarz zadaje pytanie Rosjaninowi po angielsku, tłumacz tłumaczy mu na rosyjski a Rosjanin odpowiada po angielsku :D Nie ogarniam o co chodziło :D

Polityka. Jak w dyplomacji...jak coś palnie to powie że tłumaczenie go zmyliło :P  :D

Patrząc na Błachowicza , przypominają mi się walki A. Gołoty.Początek pierwszej rundy fatalny, dobrze że to Janek trafił mocno pierwszy. Umiejętność są , jednak psychika może stanąć na przeszkodzie , żeby coś więcej osiągnąć.

Edytowane przez Lukas 24
  • Like 1