coma Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Zieliński!!! W końcu coś z dystansu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Bramka na otarcie łez. Jak dla mnie nie wychodzimy z grupy na Mundialu.Obejrzyj sobie pierwszą połowę, przeanalizuj zmiany i przestań pierdolić Słownictwo na naszym portalu niedopuszczalne. Uszanuj nasze zasady, albo będę zmuszony kolejny raz wyciągnąć konsekwencje. Edytowane 27 Marca 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Jest stała 11-13 osobowa kadra, mocna, która coś może zwojować. Ale już zamienników brak. I to jest powód do zmartwień. Wymieniamy kilku zawodników i gra się sypie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Obejrzyj sobie pierwszą połowę, przeanalizuj zmiany i przestań pierdolić Przymknij się lepiej . Pisałem jak wspomniałem na podstawie drugiej a tam był piach. Rozmawiamy z wzajemnym szacunkiem. Nalegam. A na zaczepki podobne do cytowanego postu właściwą reakcją jest przycisk "zgłoś". Edytowane 27 Marca 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Słabo wypadł dziś też Kurzawa w końcówce, zaledwie 8 minut i dwie głupie straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Przymknij się lepiej . Pisałem jak wspomniałem na podstawie drugiej a tam był piach.To zastosuj się do rady i wtedy pogadamy bo jak przez pryzmat samej drugiej połowy oceniasz powodzenie na mundialu to rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 To zastosuj się do rady i wtedy pogadamy bo jak przez pryzmat samej drugiej połowy oceniasz powodzenie na mundialu to rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać Mecz z Nigerią też nic nie daje do myślenia.Faktycznie, nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Słabo wypadł dziś też Kurzawa w końcówce, zaledwie 8 minut i dwie głupie straty.Trafił na lepszych od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Półfinał Ligi Mistrzów...Bayern-Real do przerwy 1-1 (Real szczęśliwie remisuje)...Dobry mecz z przewagą Bayernu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 To już nieaktualne wiadomości1:2 dla Realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Najsłabszy na boisku sędzia, w Monachium Alcantara, w Madrycie Ronaldo ????Szkoda, że Lewy nie trafił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Najgorsza jedynastka sezonu Mozna powiedziec ze Krycha w doborowym towarzystwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Na Narodowym w I edycji Grand Prix na żużlu zwyciężył Tajski (Woffinden).Drugi Magic (Maciek Janowski) a trzeci Fredka (Lindgren)...Oj ,działo się... Edytowane 13 Maja 2018 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Na Narodowym w I edycji Grand Prix na żużlu zwyciężył Tajski (Woffinden).Drugi Magic (Maciek Janowski) a trzeci Fredka (Lindgren)...Oj ,działo się... Trochę działo... . Nie tylko ze względu na ambicję zawodników, ale też z powodu rozrywającego się toru.Kto od początku roku w formie, potwierdził to na Narodowym. Woffinden, Lindgren, Łaguta świetnie wystartowali. Do tego mamy trójkę Polaków, którzy powinni walczyć o jakiś medal-Janowski, Zmarzlik, Dudek. Choć jeśli Bartek nie dojrzeje psychicznie, będzie miał mniejsze szanse. Albo skończy sezon kłopotami. W każdym jego wyścig (gdy nie jest na prowadzeniu) pachnie gipsem. "Odnowionemu" Pedersenowi, kontuzja nie pozwoliła na nawiązanie walki, na takiej nawierzchni.Na minus aktualny MŚ, od początku sezonu zagubiony i zdekoncentrowany, ale on jeszcze się pozbiera i powalczy o medal.Typowani na outsiderów Cook, Pawlicki, Iversen, nie pokazali niczego, co zadałoby kłam tym opiniom.Karuzela dopiero ruszyła, można jeszcze się wybrać na jakiś turniej w Polsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Szkoda trochę Nickiego. Mam nadzieję, że z ręką będzie wszystko dobrze. GP z Dzikiem dodaje dużo szaleństwa i emocji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Polska - Rosja, siatkówka, Liga Narodów. Ktoś ogląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) ja!brawo nasi! Edytowane 26 Maja 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Piękne widowisko Jest, jest, jest! Dawno nie widziałem tak dobrego meczu Biało-Czerwonych Wielka Rosja pokonana 3:0! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Lekko, łatwo i przyjemnie.No i zborna padachnela.Nawet seta nie ugrali.Bez walki jak Najman wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Walki jak na razie i w finale LM nie ma ... Emocje nieduże w dalszym ciągu, ale takiego błędu bramkarza w LM to chyba nie było ... Szybka odpowiedź 1 : 1 Piękna bramka Garetha Bale. Edytowane 26 Maja 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Hahahahaha... co tam się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 ufffff, nie mogę się doczekać żeby Real prze...grał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Piękna siata Bale'a szczególnie że to finał. Szkoda, że Salah nie gra, bo by było ciekawiej. Czekam na płacz Ronaldo ale chyba sie o taki płacz mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Koncert bramkarza Liverpool w negatywnym tego słowa znaczeniu ... Edytowane 26 Maja 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi