Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Daleko jeszcze do jakichkolwiek wniosków ale zadziwiająco dobrze nasza gra wygląda. Jak na takie rotacje w składzie gramy składnie. 

Jedyne co mi w ten weekend brakuje to Janusza na rozegraniu. Jedyny młody który dobrze zagrał sezon. Oby dostał szansę w kolejnych meczach.

A Heynen kawał charakteru, będzie ciekawie :) 

• 2 tygodnie później...

Tak z innej beczki... wie ktoś na jakich zasadach wędkujemy w Rosji?

Wybieramy się do Moskwy i Kazania i tak, żeby nawet jednej wędki nie zabrać...trochę nie pasuje :)

Każda wskazówka co do ryb, metod, przynęt też będzie cenna

Myślę, że tutaj jest lepsze miejsce na taką dyskusję - http://jerkbait.pl/topic/111204-rosja-w%C4%99dkowanie/

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 1

Góralski świetny... Mam nadzieję, że zagra zamiast Linettego.

Bereszyński super, szalał aż miło. Jędza ok, tak samo Rybus. Młodzi Kownacki i Bednarek zdecydowanie na plus.

Reszta rzekłbym na swoim poziomie.

Strasznie mnie ciekawi jak wyjdziemy na Senegal, jakim ustawieniem, a co za tym idzie składem

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Cytatem był początek...

Ale wróćmy do meritum... Źle wyglądała nasza gra... Zagrywka tragedia, lepiej atak. Jeszce troszkę czasu jest do MŚ. Ciekawe czy trener poukłada drużynę...

Ale o czym my mówimy? Brak Kubiaka (najlepszy póki nie dostał urlopu), Nowakowskiego (dziś Lemański tragedia). To dużo. Brak też Miki. Konarskiego też ale mniej bo Kurek zagrał świetnie.

Wszyscy grają składem na maxa a my nie. Nawet mając optymalny skład nie bylibyśmy faworytami a co dopiero teraz. Oczywiście trzeba ciągle od chłopaków wymagać lepszej gry ale szanujmy się. Nie można wchodzić rezerwami i oczekiwać gry podstawowego składu. Inaczej rezerwy nie nazywałyby się rezerwami :P 

Za to teraz Francja pokazuje klasę.