coma Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Brawo Bale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Chyba wiemy, kto w tym finale zarobił najwięcej [emoji23][emoji23] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Bale super.Brawo też dla Ramosa.Artysta w swoim fachu.Tak pięknie skasować najważniejszego gracza przeciwnika-majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Świata stadiony dla gola Bale`a. Szkoda, że mecz "wygrał " dla Realu bramkarz Liverpoolu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Adaś,i Ramos.Naprawdę,nie zapominajmy o Ramosie. Dla mnie dołączył do Zazy Pachuli (kibice NBA mogą wiedzieć o co chodzi)do klubu extra skur....ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Świetny mecz wczoraj z Rosjanami. Oby dziś Kanadę ograć. Edytowane 27 Maja 2018 przez Marcyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 W setach 1:0 dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Daleko jeszcze do jakichkolwiek wniosków ale zadziwiająco dobrze nasza gra wygląda. Jak na takie rotacje w składzie gramy składnie. Jedyne co mi w ten weekend brakuje to Janusza na rozegraniu. Jedyny młody który dobrze zagrał sezon. Oby dostał szansę w kolejnych meczach. A Heynen kawał charakteru, będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Jest bardzo dobrze w setach wygrana 3:1 i jak na razie pierwsze miejsce w Lidze Narodów...???????? Edytowane 27 Maja 2018 przez Zander+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Nie śpimy koledzy, nie śpimy. na razie do przerwy 2:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Chyba przysnąłeś sam: 2:2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Niestety zgadza się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Tak z innej beczki... wie ktoś na jakich zasadach wędkujemy w Rosji?Wybieramy się do Moskwy i Kazania i tak, żeby nawet jednej wędki nie zabrać...trochę nie pasuje Każda wskazówka co do ryb, metod, przynęt też będzie cenna Myślę, że tutaj jest lepsze miejsce na taką dyskusję - http://jerkbait.pl/topic/111204-rosja-w%C4%99dkowanie/ Edytowane 12 Czerwca 2018 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Nikt nie ogląda , myślę że 4-0 to niezły wynik i dobra zapowiedź przed MŚ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Niezły, źle nie było. Nie bardzo wiem do czego służy Teodorczyk ? Milik trzyma formę, ostrzeliwuje bramkę ale po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Góralski świetny... Mam nadzieję, że zagra zamiast Linettego.Bereszyński super, szalał aż miło. Jędza ok, tak samo Rybus. Młodzi Kownacki i Bednarek zdecydowanie na plus.Reszta rzekłbym na swoim poziomie.Strasznie mnie ciekawi jak wyjdziemy na Senegal, jakim ustawieniem, a co za tym idzie składem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Może zmiana klimatu?Na Canal+ trwa Speedway Grand Prix Danii...Nasi na razie w kratkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Chwila oddechu od kopanej, ale w LN też biją naszych . I to Ruskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Chwila oddechu od kopanej, ale w LN też biją naszych . I to Ruskie A co za różnica od kogo wpie ... ol ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 chyba, że ..."kobieta mnie bije!" to trochę głupio , ale i fajnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 chyba, że ..."kobieta mnie bije!" to trochę głupio , ale i fajnie może być Hihihi.... Jakieś zapedy w stronę SM? A może tęsknota ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 ...? Nie. To cytat z klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Cytatem był początek... ????Ale wróćmy do meritum... Źle wyglądała nasza gra... Zagrywka tragedia, lepiej atak. Jeszce troszkę czasu jest do MŚ. Ciekawe czy trener poukłada drużynę... Edytowane 4 Lipca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Cytatem był początek... Ale wróćmy do meritum... Źle wyglądała nasza gra... Zagrywka tragedia, lepiej atak. Jeszce troszkę czasu jest do MŚ. Ciekawe czy trener poukłada drużynę...Ale o czym my mówimy? Brak Kubiaka (najlepszy póki nie dostał urlopu), Nowakowskiego (dziś Lemański tragedia). To dużo. Brak też Miki. Konarskiego też ale mniej bo Kurek zagrał świetnie.Wszyscy grają składem na maxa a my nie. Nawet mając optymalny skład nie bylibyśmy faworytami a co dopiero teraz. Oczywiście trzeba ciągle od chłopaków wymagać lepszej gry ale szanujmy się. Nie można wchodzić rezerwami i oczekiwać gry podstawowego składu. Inaczej rezerwy nie nazywałyby się rezerwami Za to teraz Francja pokazuje klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi