Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

A ja, wbrew wszystkim, widzę pozytywną stronę tego spotkania - w turnieju zwykle trafia się słabszy mecz. Każdej drużynie. Wolę teraz, w tej fazie, gdy nie ma to istotnych konsekwencji. Po tym, co usłyszą od trenera, będzie tylko lepiej ;)  :D

• Like 1

A ja, wbrew wszystkim, widzę pozytywną stronę tego spotkania - w turnieju zwykle trafia się słabszy mecz. Każdej drużynie. Wolę teraz, w tej fazie, gdy nie ma to istotnych konsekwencji. Po tym, co usłyszą od trenera, będzie tylko lepiej ;) :D

Oczywiście, tylko ten mecz mimo stylu, można było i należało wygrać...

Przespałem się z problemem naszej reprezentacji i myślę, że to już równia pochyla. Nawet jeżeli wygramy dzisiaj z Francuzami, czego im i sobie mocno życzę, wchodzimy w szóstkę. I super. Jednak tam to już ścisła światowa czołówka będzie. Absolutny top na dzień dzisiejszy. Jeszcze za młodzi i za bardzo spięci w krytycznych momentach meczu jestesmy.

Obym się mylił, ale tak na chłodno to oceniam, choć serducho chce więcej i więcej...

To, że nie idziemy na majstra oznacza że mamy nie jechać na MŚ?

Cel realny przy takim układzie meczów to TOP6. Potem przy dobrych wiatrach półfinały. A tam zawsze przynajmniej mecz o brąz. Tak, te półfinały to życzeniowo ale TOP6 realny... do wczoraj....

Jak można tak koncertowo spieprzyć szansę jaka była wczoraj przy 14:11... masakra.

Dziś zagramy lepiej na 100%. Tak źle jak wczoraj grać nie można. Jednak czuję, że to za mało na Francję....

11 meczów wygranych z rzędu w tym 5 na MŚ... a my jednym wieczorem załatwiliśmy sobie całą pewność siebie... masakra.