SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Zauważcie jaka kiepścizna ze strony komentatorów ... Żenua w drugim secie ...Zresztą momentami w trzecim również ... Edytowane 28 Września 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Tak patrzę na zachowanie naszej 2 szóstki... Wszyscy się cieszą prócz Kochanowskiego. Chłopak się podłamał, że wypadł z 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Brawo !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 No i trzeci set budujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Komentatorzy znów równają do DNA ... Ech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Sławku, który program oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Sławku, który program oglądasz? ???????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Jedyny słuszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 To nie jest dla mnie odpowiedź, ale proponuję ...przejdź na druga stronę mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Można to było lepiej skończyć ale najważniejszy cel osiągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Cóż, wkur ... ny jestem, że cztery sety zagrała praktycznie sama rezerwa bez wsparcia doświadczonych kolegów wchodzących choćby na chwilę. Edytowane 28 Września 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Kazda sekunda na boisku to sekunda ryzyka kontuzji... Musieli tak zagrac. Tym bardziej jak widac ze na przyjeciu nie ma zmiennikow. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Śliwka i Kwolek jeszcze muszą łapać doświadczenie... A dzisiaj to najlepsza okazja chyba ku temu była... Stary Drzyzga pięknie powiedział... Edytowane 28 Września 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 O ktorej wypowiedzi piszesz? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 O ktorej wypowiedzi piszesz? O szacunku dla mistrzów, aktualnych i byłych... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 https://youtu.be/yaqRgQYqwEs?t=21m25shahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Brazylia w finale.Czeka na naszych... Wygrali z Serbami 3-0... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 To co 3:1 z USEJ i lecimy sambę z Brazyliano ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Nie mogę się doczekać... jest trema ale jest moc. Może nie wygramy ale czuje, że zagramy swoje a o to chodzi! Do boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wielkie brawa dla naszych siatkarzy.Za wszystkie pozytywne emocje, które dzięki Nim przeżyłem. A teraz w skupieniu czekam na ciąg dalszy. Kciuki zaciśnięte, czekam na twardą walkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wielkie brawa dla naszych siatkarzy.Za wszystkie pozytywne emocje, które dzięki Nim przeżyłem. A teraz w skupieniu czekam na ciąg dalszy. Kciuki zaciśnięte, czekam na twardą walkę!Też zaciskam na kuflu????A pikawa wali tak, że łoooooo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wczoraj rozgotowalismy makaron a dzis spalimy indyka? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Az za.... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 JADZIEM Z NNIMI !!!... jest bardzo dobrze , tak trzymać chopaki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi