jabadaon Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Jedno skrzydełko już upieczone ???? Co oni wyprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Teraz sie zacznie meska walka. Amerykanie wrocili do gry Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Kubiak po ostatnim puncie-widzieliście?Weź se kurwa challenge. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Po pierwszym secie blisko zawału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Cios za cios, pewnie tak będzie do końca równa walka.Świetny wieczór sportowy, najpierw wielki finał żużlowej Ekstraligi, a teraz półfinał siaty.Nasi dadzą radę\? Mam sporo obaw, nie ma słabych w tej czwórce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mój kardiolog chyba zabronił by mi oglądania tego meczu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Kuzwa pany dawać mi tu wyniki na bieżąco bo niestety w robocie jestem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Po jeden w setach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) My im skrzydełko, oni nam nóżkę...Szalpuka nie ma niestety Edytowane 29 Września 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Nie wygląda to za dobrze Końcówka 1 -go seta już nie wyglądała Zobaczymy Mam nadzieję że się chłopaki odbudują I złoją D... hamerykancom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Nasi słabną, wygląda to coraz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 ...niestety.Może przyjdzie drugi oddech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 trochę za dużo im pozwalamy.rozegrali się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Nie wygramy raczej tego. Ale przez Amerykanow. Z taka zagrywka nikt nie wygra. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 USA się rozkręca... Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Bić białasów! Ile razy można grać z Serbią na jednej imprezie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Challenge=Konstytucja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 za dużo błędów robimy , ciężko to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Zmuszaja nas do ryzyka a ryzyko pociaga bledy. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Cały czas i tak wierzę. Szkoda że nie podjęliśmy decyzji skończenia z przechodzącej. Za duże już nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 ...jak utrzymać tą przewagę?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Szkoda akcji Kurka w 3 secie, ale 4 obiecująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Nie Kurka tylko Kubiaka na przechodzacej. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Nie wiem jak Wy chłopaki, ale ja zaraz zejdę, albo na zawał, albo się upiję.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi