Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Gra taka jakie eliminacje. O jakości "polskiej"grupy nie wspominając. To chyba pierwsze eliminacje, które nie mają żadnego znaczenia. Przegranie wszystkich meczy dawało nam awans ze względu na ranking? Jedynymi zainteresowanymi wydają się nadawca telewizyjny i pozostałe media. Teraz będą analizy, łapanie za krocze, podniecanie się gwiazdami i ich popisami. Wszystko po spotkaniu, o którym możnaby zapomnieć minutę po ostatnim gwizdku, albo wcale go nie oglądać. A oglądanie Austriaków to masochizm w czystej postaci.

Podobny mecz oglądałem w zeszłym sezonie Ekstraklasy pomiędzy Bruk-Bet Termialica vs Sandencja Nowy Sącz.... Najbardziej martwi mnie to, że uwierzymy, że to my byliśmy tak dobrzy a nie Austriacy niesamowicie słabi. Optymistyczne jest to że na starcie po dwóch meczach prawdopodobnie będzie 6pkt. bo po tym co Łotwa pokazała w Macedonii to trudno dawać im jakieś szanse.

Piłka nożna, Piotr Żyła, piłka ręczna pań na plus. Teraz Hubi Hurkacz... i pierwszy Set z turniejową 3, Thiemem do przodu 6:4 ????

I po meczu, facet mnie zaskakuje. Jak tak dalej pójdzie to w przyszłym roku będzie nr 1 ????????????

????????????????????????????

Edytowane przez jabadaon
  • Like 5

Oglądałem na żywo, miałem coś napisać, ale rano wyjście na garaż sale. Nie wierzyłem widząc wcześniej finał w Federerem, że Hurkacz coś ugra. A tu proszę dziób mi się otwierał aż ser wypadł. Jestem pod coraz większym wrażeniem umiejętności i mentalności. A przy tym skromny jak panienka

Tomek