jabadaon Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Niby tak... Ale Magiera powinien zacząć od nauki DOKŁADNEGO podawania. Może nie Magiera, a klubowi trenerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Nie znam się ale trochę patrzę. Jeśli to ma być nasza przyszłość to...wszystko się zgadza bo wygląda to jak nasza seniorska terazniejszosc. Biedafutbol. Zaraz komentatorzy i trener powiedzą że cel osiągnięty i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Awans jest.... i tyle.Ale z poza czysto sportowych wydarzeń, myślę, że warto się pochylić nad głośną i oby nie brzemienną w skutkach wypowiedzią Michała Kubiaka. Ciekawy jestem Waszych opinii. Facet jest krewki, to bez dwóch zdań. Ale serduchem trzymam jego stronę i podoba mi się jego konsekwencja. A swoją drogą musiał mu facet mocno zajść za skórę.O tyle mnie sprawa ciekawi, że ciotka była teraz przez miesiąc w Iranie i jest zachwycona kulturą tego narodu, a przede wszystkim ich gościnnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ja trzymam stronę Michała. Ale dalsza rozmowa na ten temat trąci polityką więc lepiej zaprzestańmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Eeee.... A gdzie tu polityka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Oj spora dyskusja wynikła na forum siatkówki w tym temacie Mógł jednak nie generalizować do całego narodu, skupić się na siatkarzach.Ogólnie jestem za nim. Sport niekontaktowy - nie kastrujmy go z reszty cohones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Polki góra... Dziś na rozkładzie Holandia ogarna 3:1 Brawo Edytowane 30 Maja 2019 przez Siwy gołąb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 ????????????I do tego Iga odprawiła gładko Chinkę????A teraz Magda się męczy, ale raczej czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Iga znowu do przodu????????????Szkoda Vive... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Brawo Iga! A teraz nasi mistrzowie z USA! Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Tie break nasz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 ...ehhh Ci Siatkarze- KLAAASA :clappinghands: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Mecz leci na jedynce. Na pierwszy rzut oka Wigry z Sandecją, tylko coś egzotycznych fizjonomii zbyt wiele, tylko stadion coś za duży, tylko...poziom taki że czasu szkoda. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Oj Iga dostała straszne lanie. Chyba ja trema zjadła. Grała na 15% swoich możliwości. Była taka jakaś, hmmm osowiała, bez emocji... A miałem nadzieję, że złamie Simone na początku, która przegrywając lubi się zagotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 No i w następnej rundzie Rumunka odpłynęła z 17-latką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nikt nic o emocjonującym meczu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jakie emocje takie komentarze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Wczoraj byłem na rybach, nic nie brało, ale emocje pewnie i tak większe Edytowane 8 Czerwca 2019 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Na Polsat sport UFC, zaraz walka Kowalkiewicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nikt nic o emocjonującym meczu ?????Ktoś powinien podać sie do demisji lub być zdemisjonowany.Wstyd.Na bank (słowo klucz) przegrają z ✡ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Na Polsat sport UFC, zaraz walka Kowalkiewicz.Oglądałem...Była bezradna,bez pomysłu.Zasłużenie poległa...To już trzecia porażka z rzędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 A o 15 Nadal vs Thiem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Zaraz na TVP1 siatkówka męska Polska - Chiny. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Ktoś powinien podać sie do demisji lub być zdemisjonowany.Wstyd.Na bank (słowo klucz) przegrają z ✡Wyluzujcie. Wygrali 3 mecz. Styl to się liczy w łyżwiarstwie figurowym. To są eliminacje i trzeba ciulac punkty. Ładne mecze to mogą być w Lidze Mistrzów (chociaż i tu też są knoty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Polacy pięknie gniotą. Perwszy set równy, drugi wygrany do 13, w trzecim prowadzimy 18:10 Edytowane 9 Czerwca 2019 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi