jabadaon Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Patrząc na tę drużynę i tę młodszą U20(?), to różnica w wyszkoleniu jest kolosalna.Obrona tej drużyny zbierała świetne recenzje. W tym meczu rywal wchodzi w nią, jak w masło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 jak to leciało https://www.youtube.com/watch?v=tp0szxwX-iA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ja ich nie obrazam. Ja nawet im kibicuje, ale też lubię piłkę i tak to niestety wygląda. Hiszpanie grają, a my nieudolnie im usilujemy przeszkadzac. Nieudolnie dlatego, że Hiszpanie grają ten sam schemat na który Polacy nie są w stanie nic zrobić. Wejście ze skrzydła i dośrodkownie na 10 metr. Trzecia bramka padła po 4 strzale tego samego zawodnika. Raz trafił w słupek, raz w poprzeczkę i raz do bramki. Tylko raz obronca zablokował strzał. Jedyna nieprawda jaką napisałem to to, że słupków w białych strojach jest 10. Mam nadzieję, że druga połowa będzie choć trochę inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Też mam taką nadzieję To kibicujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) A jak coś białych słupków jest 14????A że w tym meczu nie jest już 8:0 to cud..Ups... 9:0 Edytowane 22 Czerwca 2019 przez jabadaon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Przykro się na to patrzy ale cóż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Trochę się zmieniło. Hiszpanie odpuscili. Ruiz strzelał tylko raz i tym razem wybronil bramkarz. 5 bramka znowu podobna. Skrzydło, dośrodkownie na 11 i gol. Na plus dla naszych, to że stworzyli jedną groźną sytuację i że poskrobali kilku przeciwników po nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 W tym meczu plusów nie widziałem, no może prócz naszego bramkarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 gdzie na zachodzie postawiono na profesjonalna selekcje i szkolenie u nas gierkowska mysl postepuno wiec jestesmy i bedziemy w czarnej duuuuppppiiiieee!,bo nikt nie chce w tym kraju zrozumiec ze aby miec mocna reprezentacje,trzeba miec z czego wybierac z mocnej ligino ale moze i dobrze,najwazniejsze ze poza pilka sa jeszcze inne dziedziny sportupozdrawiam pilkarskich twardzieli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 O 20:00 siatkówka mężczyzn Polska - Włochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Pierwszy set w plecy. Trochę za dużo naszych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 .... niestety TAK ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Gralby Komenda zamiast Lomacza i bysmy wygrali. Nie idzie patrzec na gre Grzeska. Muzaj tez bez szalu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Szkoda tego seta. Ale jeszcze damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Nooo drugiego seta już spisywałem na straty ale sytuacja się odwróciła i Włosi zaczęli się mylić 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 1:2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Tie break godny finału olimpijskiego???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Ostatni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Halyna, mam zawał! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Uuuuf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 :o :clappinghands: :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Matko co za mecz, nie szanują moich nerwów wcale. Ale jest! Wygraliśmy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi