Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie chłopaki grają i widać wspierają się tworzą jedność. To mi się bardzo podobało. Trener żyje meczem, chłopaki się nakrecaja i jadą dalej. W Polsce mamy Kubiaka, Kurka,Drzyzga,Leona oraz dwóch środkowych. Kogo tu teraz wystawić jak za chwilę wygramy LN. Będą w razie co mocni rezerwowi, którzy w razie czego mogą pociągnąć drużynę. Dla mnie każdy z nich to kozak. Najbardziej na plus i zaskoczeniem są Bednorz oraz Huber

Edytowane przez bartosz311287
  • Like 1

Nie było szans tego w nocy obejrzeć ale teraz pyknąłem powtórkę :)

Co za mecz, co za drużyna... i co za reprezentacja! Tylko człowiek oczy przeciera ze zdziwienia że można tak grać nie pierwszą 6stką.

Akcja w obronie i Iranu i Polski na 12:10 w 4 secie poezja!

Kwolek w ataku troszkę się męczył (ale meczową skończył), Bednorz super, Hubert cudo. Popiwczak i Komenda swoje.

Świetnie świetnie świetnie.

W półfinale wolałbym zdecydowanie Rosję - USA jest potężna tak samo jak na MŚ, tylko teraz jednak nie mamy aż takich armat jak wtedy i raczej nie damy rady z nimi. Rosja zawsze łatwiejsza. 

Mimo wszystko uważam, że skład na kwalifikacje IO jest już znany i oprócz kontuzji (tfu tfu) nie wiele się zmieni.

Heynen bardzo sobie ceni doświadczenie a tam będzie mega ciśnienie i to w zasadzie w jednym zerojdynkowym meczu z Francją.

Komenda gra super ale Łomacz to już weteran. Tak samo raczej Konarski będzie grać (tu minus w stosunku do Kurka ale sytuacja powinien Leon czyścić).

Taka gdzieś moja wizja patrząc na to jak Vital działa... ale, że Vital to Vital to nigdy pewnym niczego być nie można :)

W studio pomeczowym dało się słyszeć między wierszami nutkę podziwu i zazdrości dla Belga. Filozofia plus naprawdę odważne wybory, które są jego udziałem, są po pierwsze niespotykane dotąd w polskim sporcie zespołowym, po drugie zadziwiająco skuteczne. Z bardzo silnej drużyny dochrapaliśmy się reprezentacji złożonej z przynajmniej trzydziestu zawodników. Jedynym problemem jest wybór. Kiedyś nie do pomyślenia by było, żeby trener na finał LŚ zabrał głębokie rezerwy. Nie mówiąc o tym, że te rezerwy z palcem w nosie awansowałyby do półfinału odprawiając pierwsze składy Brazylii i Iranu. Zdecydowano się zaufać i dać autonomię facetowi, który jest na właściwym miejscu. Teraz tego nie spieprzyć.

• Like 2

W studio pomeczowym dało się słyszeć między wierszami nutkę podziwu i zazdrości dla Belga. Filozofia plus naprawdę odważne wybory, które są jego udziałem, są po pierwsze niespotykane dotąd w polskim sporcie zespołowym, po drugie zadziwiająco skuteczne. Z bardzo silnej drużyny dochrapaliśmy się reprezentacji złożonej z przynajmniej trzydziestu zawodników. Jedynym problemem jest wybór. Kiedyś nie do pomyślenia by było, żeby trener na finał LŚ zabrał głębokie rezerwy. Nie mówiąc o tym, że te rezerwy z palcem w nosie awansowałyby do półfinału odprawiając pierwsze składy Brazylii i Iranu. Zdecydowano się zaufać i dać autonomię facetowi, który jest na właściwym miejscu. Teraz tego nie spieprzyć.

Teraz może i podziwu ale jak się posłucha Irka Mazura, byłego trenera RP, faceta zakochanego w statystyka, książkach i teoriach... to on szuka co chwilę momentu żeby jakąś delikatną szpilkę wsadzić. Po prostu nie rozumie jak to możliwe, żeby to działało. A jak człek czegoś nie rozumie to hejtuje :)

Edytowane przez Marcyś