jabadaon Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Właśnie, Kochanowski. Dla mnie Kłos za Nowakowskiego. Prócz tego Muzaj absolutnie nie. Obserwuję go od dłuższego czasu, na kadrę się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Też go dziś obserwowałem. Oprócz świetnych warunków fizycznych i dobrego bloku. Wydaję mi się jakby miał słabą psychikę. Też jestem tego zdania odnośnie Kłosa. To kto tam będzie w tej 14? Kubiak,Leon, Drzyzga, Kochanowski, Kłos, Bednorz, Bieniek,Łomacz lub Komenda, libero Zatorski i Wojtaszek, Śliwka, Szalpuk. Jeszcze dwóch Konarski i Edytowane 14 Lipca 2019 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Roger z Novakiem na razie idą łeb w łeb...Tie-break w 1 secie...Set 7-6 Novak.W drugim Roger demoluje Novaka...6-1 !!! Edytowane 14 Lipca 2019 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 8-8 w piątym [emoji33] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 2 piłki meczowe miał Roger...I grają dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 9-9 w piątym Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Maja zdrowie... 4.30h grania i bez struzki potu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) 11-11 i grają dalej...A jednak Novak.Po 5 godzinach.Ostatni set 13-12... Edytowane 14 Lipca 2019 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Szkoda że nie Roger ale z drugiej strony wielki szacun dla Djokovica. Mega herosi, Federer w tym wieku to nie mieści się w głowie , nie mam określenia tego co on robi[emoji106][emoji106][emoji106][emoji7] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Za chwile zaczynamy walke o brąz w Chicago. Polska - Brazylia 23:16 25:17 Pierwszy set dla nas Edytowane 14 Lipca 2019 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Chłopaki grają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Bednorz i Komenda wymiatają. I Kłos!!! Edytowane 14 Lipca 2019 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) No to Bednorz może dołączyć do podstawowej kadryAleż Kłos poprawił zagrywkę. Pamiętam jak psuł co drugą Cholera pozwolili się odbudować kanarkom Ufffffff Teraz spiąć zwieracze i dobić Edytowane 14 Lipca 2019 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Uff uff, końcówka emocjonująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Mamy to.2:0 A gdzie nasz trener???? Edytowane 14 Lipca 2019 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 W samolocie, albo już we Włoszech lub Polsce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Widać głód medalu u chłopaków na dorobku. Widać rezygnację i brak motywacji u Brazylijczyków. Gdyby weszli na poziom wczorajszego meczu ze Stanami, zostałyby z nas wióry. Wczoraj były momenty, że ciężko było dostrzec piłkę. W wydychanym miałem 0,00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Ale to świadczy o drużynie....gra się dla kibiców, dla Ciebie, dla mnie, dla Józefa, Mariana i Alicji Edytowane 14 Lipca 2019 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Hmmm Dali radę chłopaki Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Cudownie! Piorunująca końcówka! Mamy brąz Brazylia ograna 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 I jeszcze jedno, wynik idzie w świat.Popatrz na radość tych chłopaków ???????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 To nie była druga reprezentacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 MEGA MEGA MEGADla tych co nie pilnują siatki na codzień nawet trudno wytłumaczyć skalę tego wyniku!Brawo Brawo Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Q.... coś mi do oka wpadło.... Kocham takie momenty.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi