Jano Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 No brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Naprawdę zagraliśmy super. A blok przy tym rozgrywającym to nie mam określenia[emoji106][emoji2935][emoji106][emoji2935][emoji106][emoji2935] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Uffffffff.......... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Czas nadejdzie w trzecim secie[emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaMiales Pan racje ale teraz on ma tak grac nie raz na rok... A mozliwosci ma zeby byc na poziomie Kurka albo i wyzej. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Hehe nawet Świderski zdziwiony Muzajem w pierwszej 6A mnie jeszcze ciekawi jak wyglądałby mecz z USA z chłopakami w takiej formie. Bo myślę, że Kanarki pożarlibyśmy na śniadanie, niczym głodny kocur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Mega! Brawa dla chłopaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Miales Pan racje ale teraz on ma tak grac nie raz na rok... A mozliwosci ma zeby byc na poziomie Kurka albo i wyzej. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaMożliwości to on ma tylko trzeba jeszcze głowy , czy ma ,obaczymy[emoji3526] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Możliwości to on ma tylko trzeba jeszcze głowy , czy ma ,obaczymy[emoji3526] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaKurek w zeszlym roku niby tez nie mial. Juz na forum siatkowki pisalem ze jakby sie udalo Heynenowi Muzaja odblokowac... Trzymam kciuki! Swietny mecz. Swietny wynik... A co najlepsze? Mamy rezerwy ;D Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Kurek w zeszlym roku niby tez nie mial. Juz na forum siatkowki pisalem ze jakby sie udalo Heynenowi Muzaja odblokowac... Trzymam kciuki! Swietny mecz. Swietny wynik... A co najlepsze? Mamy rezerwy ;D Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaCo widać jeszcze i Drzyzga i Łomaczmuszą zagrywać na odpowiednim pułapie dla Muzaja jak i dla Leona. Ale tu trzeba czasu [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 No to jadziem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dziś spokojniejszy dużo - nie tylko dzięki wygranej ale samej grze. Do boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Mi się stres zaczyna udzielać po pierwszych piłkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Spokojnie. Slowenia bylo wiadomo ze wyjdzie jak o zycie a my lekko rozluznieni po wczorajszym. Nie twierdze ze wygramy ale twierdze ze awansujemy na IO. O to jestem wzglednie spokojny. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Pierwszy set oddamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Już się uspokoiłem. Wygramy ten mecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Oczywiscie gramy gorzej. Mamy stresa ale Slowenia gra rewelacyjnie... Tylko ze nie wierze zeby utrzymali taka forme. Zreszta nam wystarczy jeszcze 38 pkt do awansu. Albo set;) Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Trzymajmy kciuki bo dzieje się coś bardzo niefajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dziś nasz blok nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Uffffff... W słabym stylu tym razem, ale mamy co najważniejsze ... IO Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Taaaaaak!!!!! ???????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 No to teraz z górki. Nie wierzę, że Słoweńcy będą grać jeszcze tak bezkompromisowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Przegramy mecz. Zejdzie cisnienie i motywacja. Cel osiagniety to najwazniejsze Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Leon Zawodowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Nic nie idzie [emoji3525] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 No to powiem tylko tyle: JEST DOBRZE można by nawet rzec BARDZO DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi