BOB1 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Jak by było gładko to by było nudno a nasze dziewczyny słyną z tego, że nie pozwalają nudzić się kibicom Edytowane 1 Września 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 I mamy ćwierć finał BRAWO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Z Niemkami w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Super grały.Jeszcze kilka meczy wstecz, gra byla.... szarpana. Teraz jakby bardziej wiedzialy co robią.Brawo dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jutro startuję na 10 km w XII Biegu Koguta. Co prawda transmisji nie będzie, ale trzymajcie za mnie kciuki . Medal na pewno będzie .I jak poszło? Osobiście wolę haratać w gałę. Ale pod koniec miesiąca, jak co roku idę na Test Coopera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 I jak poszło? Osobiście wolę haratać w gałę. Ale pod koniec miesiąca, jak co roku idę na Test Coopera . Jak na debiut, to ponoć nieźle . Po rocznym bieganiu, z przerwą półroczną, i w takim upale, to taki czas 56,27 min udało mi się wybiegać. Upał dawał się we znaki (start o 11:00), wielu kolegów robiło przystanki (chód), mnie też zdarzyło się dwa razy przejść. Jak biegałem wieczorami, to ani nie piłem, ani nie robiłem przystanków. Teraz wiem, co upał może zrobić . Biegam dla zabawy, a tym razem chodziło o medal dla synka, i tylko to mnie trzymało, aby dobiec do końca . W tym momencie nieważne było piwo, o które założyłem się z kolegą (w myślach były mocniejsze słowa na temat tego piwa ).Medal ładny (pierwsze sekundy filmiku), synek ucieszony z taty i medalu . https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=prBbNTuzlpk. Za rok będzie lepiej . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Za chwilę MŚ koszykarzy Chiny-Polska, ale chyba nie ma co przypominać bo w Polsce to zapomniana dyscyplina, na szczęście w świecie bije siatkówkę na łeb... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Przegrywaliśmy ale po dwóch kwartach prowadzimy z Chinami 39:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 A po trzech 57:54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Zaraz koniec. Przegrywamy 2 punkty. Nasza piłka ....co za napięcie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Czy ten mecz wygrają z nami sędziowie? Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Co za <<edit - słownictwo!>> sędziów! Edytowane 2 Września 2019 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Koszykówka to nie mój sport , ale emocje do zenitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) I teraz ....?????Mamy dwa osobiste a przegrywamy 1 punktem na 4 sek do końca!!! ale nie ma komu naprawić kosza .... pewnie wyprodukowany w Chinach Edytowane 2 Września 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Remis i dogrywka. Musimy wygrać musi być sprawiedliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dogrywka uff. Ale wstyd dla sędziów i gospodarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 CO TAM SIĘ DZIEJEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Polska!!! taaak, taak, tak, brawoooooo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Polska oliwa sprawiedliwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ostatnie 10 sekund to drukowanie.W dogrywce daliśmy radę.76-79 Przy okazji...Dlaczego nie gra Lampe,Gortat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jeeeeeeest! Sędziowie nie wystarczyli! Brawo Polacy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Przez lata nie oglądałem koszykówki....wiedziałem kiedy zacząć!!! idę się napić za naszych chłopaków 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Co za horror. Ważne, że wygrana po naszej stronie . Polacy górą . Moje regularne oglądanie polskiej koszykówki skończyło się z chwilą, gdy śp. Adam Wójcik (notabene kolega ze szkolnej ławy, parę wspólnych zawodów szkolnych rozegraliśmy) skończył reprezentacyjną karierę. Czas najwyższy odświeżyć znajomość z polską reprezentacją . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Owszem, wygrana najważniejsza ale mam nadzieję, że sprawy sędziowania nie zostawimy. Granda, jeszcze mnie trzęsie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Owszem, wygrana najważniejsza ale mam nadzieję, że sprawy sędziowania nie zostawimy. Granda, jeszcze mnie trzęsie. Miejmy nadzieję, że już z Chińczykami na tym turnieju nie zagramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi