BOB1 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) MAMY TOOOOOOOOO Edytowane 4 Września 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Jeeeest! Madzia, Nati! Wszystkie Polki! Brawo!!!!!! Edytowane 4 Września 2019 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Teraz z gospodyniami Turczynkami, które pokonały Holenderki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Brawo dla Stysiak. Zawodniczka meczu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Dziewczyny wiedzą, jak mi podnieść ciśnienie A już od dawna mam za wysokie Tak z innej beczki - od pewnego czasu ceny na stacjach paliw się spłaszczyły, "tanie" stacje różnią się tylko o kilka groszy od "drogich", przynajmniej w mojej okolicy. Tankuję więc na Orlenie, bo raz, że wspiera polski sport, a dwa, zyski zostają w kraju. I tankując za te kilka złotych mam satysfakcję, że choć troszkę i ja wspieram takich sportowców jak reprezentacja koszykarzy, czy obie siatkarskie. Zasługują na to, bym patriotą był nie tylko w trakcie meczów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Oczywiście, damy kilka groszy na tankszteli na "sport", by kilkaset uciekło na wiadome, toruńskie cele. I rząd właśnie liczy na takie emocje. Dziwnym trafem nie wspiera wspomniany Orlen, bynajmniej oficjalnie, w reklamach, innych sfer, innych niszy,poza tymi, które emocje wyzwalają. Przykro mi, nie jestem wobec powyższego patriotą . Brawo dla zawodniczek, tęskniłem za horrorami ! Edytowane 4 Września 2019 przez Tom_S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Raczej wykup Cyfrowy Polsat lub telefon w Plusie. Bo to oni konsekwentnie wspierają polską siatkówkę. I robili to jeszcze w czasach gdy nie było jeszcze wyników takich jak teraz. Wracając do meczu. Stysiak podniosła naszą drużynę w piątym secie. Początek wyglądał jak końcówka czwartego. Dała nam tlen i Niemki były pod ścianą. Musiały ryzykowac... i przegrały. Choć w pewnym momencie zadrzalem jak Wołosz wystawiła piłki na podwójny blok do Smarzek. Całe szczęście, że znowu zagrała nam zagrywka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Emocje z górnej półki.Magda dała do pieca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 BRAWOOO DZIEWCZYNY i KOSZYKARZE!!!- emocje nie do opisania Byłem 10lat temu na wygranym meczu o medal ... coś pięknego.Teraz nie było mnie na miejscu i nie mogłem uczestniczyć na żywo, ale mój młody godnie zastąpił tatę i wrócił z Atlas Areny mocno szczęśliwy i zachrypnięty P.S. Pewnie LUKOIL, czy inne SHELLe, BP wspierają więcej sportu niż ORLEN czy LOTOS i tam powinniśmy się zaopatrywać? https://www.orlen.pl/PL/Odpowiedzialny_Biznes/Sponsoring/Strony/Sponsoring-sportowy.aspxhttp://www.orlysportu.pl/pkn-orlen-wspiera-rozwoj-sportowych-talentow/http://www.lotos.pl/1127/poznaj_lotos/zaangazowanie_w_sport KUPUJ POLSKIE PRODUKTY, TRZYMAJ KASĘ W POLSKICH BANKACH... kapitał ma narodowość!!! Forum w Krynicy jest online ... warto pooglądać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Forum w Krynicy jest online ... warto pooglądać Tylko po co to oglądać??? Wynik mocno przewidywalny jak co roku, nie to co w siatkówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Tam w Krynicy;Ciepłe kulki.Kto przy korycie ten losuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Tylko po co to oglądać??? Wynik mocno przewidywalny jak co roku, nie to co w siatkówce.Piszę tematycznie, więc chodziło mi o wspieraniu sportu przez to też rozpoznawaniu marki i dzięki temu dalszym rozwoju firmy ORLEN (choć dot. to też innych) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Piszę tematycznie, więc chodziło mi o wspieraniu sportu przez to też rozpoznawaniu marki i dzięki temu dalszym rozwoju firmy ORLEN (choć dot. to też innych)Napisałeś też o forum w Krynicy czyli nie w temacie i do tego się odniosłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 O orlen bac się nie musisz, rzad dobrze o niego dba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 O orlen bac się nie musisz, rzad dobrze o niego dba.O Orlen się nie boję , zawsze przetrwa. My go finansujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Napisałeś też o forum w Krynicy czyli nie w temacie i do tego się odniosłem....dzisiaj widziałem wypowiedzi w w.w. temacie w telewizji właśnie z forum w Krynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 za 2 dni, w sobotę, gramy z Turcją.półfinał mistrzostw europy w siatce kobiet. drugi mecz to serbia - włochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 O której i gdzie można oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 sobota i niedzielagodz 16 i 18.30 Polska gra w sobotę o 18.30pewnie na tvp1 będzie......../?/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Program TV ... nie przewiduje transmisji!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Jutro o 10:00 Polska - Rosja w kosza a 20:30 kopacze grają ze Słowenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Jutro o 10 nasi walczą w kosza z Rosją, a ja mam rezonans i nie obejrzę ????Chyba się popłaczę???? A tak bardziej poważnie chyba kluczowe spotkanie w bitwie o ćwierćfinał MŚ, Argentyna mimo, że na razie nie gra nic wielkiego dosyć łatwo wygrywa, i z nimi coś ugrać będzie ciężko, pocieszam się jednak, że nie nie jest to drużyna sprzed kilku lat, bo wtedy o wygraną byłoby bardzo trudno...Szykuje się więc weekend zaciskania kciuków za nasze reprezentacyjne drużyny. Okonie i szczupaki muszą poczekać. Może poczekają... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Jutro o 10:00 Polska - Rosja w kosza a 20:30 kopacze grają ze Słowenią.Czyli jutro w pracy nie popracuję ale za to wieczór mam wolny od emocji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Eee, otwierasz szafę, siadasz vis a vis i masz emocje. W przerwie możesz poprzecierać skarby szmatką, albo naradzić się z samym sobą nad strategią uzupełnienia kolekcji. Tylko nie śpiewaj jej hymnu. Doping jak najbardziej dozwolony. Z lodem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi