Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny wiedzą, jak mi podnieść ciśnienie :) A już od dawna mam za wysokie :D

:clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Tak z innej beczki - od pewnego czasu ceny na stacjach paliw się spłaszczyły, "tanie" stacje różnią się tylko o kilka groszy od "drogich", przynajmniej w mojej okolicy. Tankuję więc na Orlenie, bo raz, że wspiera polski sport, a dwa, zyski zostają w kraju. I tankując za te kilka złotych mam satysfakcję, że choć troszkę i ja wspieram takich sportowców jak reprezentacja koszykarzy, czy obie siatkarskie. Zasługują na to, bym patriotą był nie tylko w trakcie meczów ;)

• Like 2

Oczywiście, damy kilka groszy na tankszteli na "sport", by kilkaset uciekło na wiadome, toruńskie cele. I rząd właśnie liczy na takie emocje. Dziwnym trafem nie wspiera wspomniany Orlen, bynajmniej oficjalnie, w reklamach, innych sfer, innych niszy,poza tymi, które emocje wyzwalają. Przykro mi, nie jestem wobec powyższego patriotą  :( .

Brawo dla zawodniczek, tęskniłem za horrorami  :) !

Edytowane przez Tom_S
  • Like 2

Raczej wykup Cyfrowy Polsat lub telefon w Plusie. Bo to oni konsekwentnie wspierają polską siatkówkę. I robili to jeszcze w czasach gdy nie było jeszcze wyników takich jak teraz.

Wracając do meczu. Stysiak podniosła naszą drużynę w piątym secie. Początek wyglądał jak końcówka czwartego. Dała nam tlen i Niemki były pod ścianą. Musiały ryzykowac... i przegrały. Choć w pewnym momencie zadrzalem jak Wołosz wystawiła piłki na podwójny blok do Smarzek. Całe szczęście, że znowu zagrała nam zagrywka.

• Like 1

BRAWOOO  DZIEWCZYNY i KOSZYKARZE!!!- emocje nie do opisania :D

Byłem 10lat temu na wygranym meczu o medal ... coś pięknego.

Teraz nie było mnie na miejscu i nie mogłem uczestniczyć na żywo, ale mój młody godnie zastąpił tatę i wrócił z Atlas Areny mocno szczęśliwy i zachrypnięty :D

P.S. Pewnie LUKOIL, czy inne SHELLe, BP wspierają więcej sportu niż ORLEN czy LOTOS i tam powinniśmy się zaopatrywać?

https://www.orlen.pl/PL/Odpowiedzialny_Biznes/Sponsoring/Strony/Sponsoring-sportowy.aspx

http://www.orlysportu.pl/pkn-orlen-wspiera-rozwoj-sportowych-talentow/

http://www.lotos.pl/1127/poznaj_lotos/zaangazowanie_w_sport

KUPUJ POLSKIE PRODUKTY, TRZYMAJ KASĘ W POLSKICH BANKACH... kapitał ma narodowość!!! :)

Forum w Krynicy jest online ... warto pooglądać B)

• Like 3

Jutro o 10 nasi walczą w kosza z Rosją, a ja mam rezonans i nie obejrzę ????Chyba się popłaczę???? A tak bardziej poważnie chyba kluczowe spotkanie w bitwie o ćwierćfinał MŚ, Argentyna mimo, że na razie nie gra nic wielkiego dosyć łatwo wygrywa, i z nimi coś ugrać będzie ciężko, pocieszam się jednak, że nie nie jest to drużyna sprzed kilku lat, bo wtedy o wygraną byłoby bardzo trudno...Szykuje się więc weekend zaciskania kciuków za nasze reprezentacyjne drużyny. Okonie i szczupaki muszą poczekać. Może poczekają...

• Like 2