Marcy- Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Co taka cisza? Co prawda kosz to nie mój sport ale jako janusz sportu gdy są sukcesy to pokibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Mamy to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 BRAAAWOOO :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Coś pięknego! Brawo, brawo, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Jeeeeeeeeeest!!!Ja p....e,nie wierzę .Praktycznie ćwierćfinał :rockon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Yeeah! Underdogi niedźwiedzia rozszarpały w czwartej kwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Zimna krew, szczególnie przy odrabianiu niemałych strat. No i mamy szczęście do trenerów. Nie tylko w siatkówce. Ten łysol robi różnicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Zimna krew, szczególnie przy odrabianiu niemałych strat. No i mamy szczęście do trenerów. Nie tylko w siatkówce. Ten łysol robi różnicę.Jak już wcześniej wspomniałem-gigantyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Kiedyś basket był moją zajawką jak to młodzież zwykła mówić. Wespół z piłką nożną. Basket poszedł jednak w odstawkę. W końcu zacząłem się wysypiać bo wcześniej za czasów Steve Francisa, Jasona Kidda i innych nocki niejednokrotnie były zarywane przed TV (ach te crossovery łamiące obrońcom kolana ). Minęło ładnych kilka lat gdzie nawet nie śledziłem wyników. Ale teraz napawa mnie duma - wstyd powiedzieć ale nie oglądałem żadnego meczu Polaków na tym turnieju do dziś. Fajnie, że na oficjalnej stronie jest wideo z highlights z pierwszej rundy i powiem szczerze byłem w szoku jak je zobaczyłem. Naprawdę fajny, zgrany team chłopaków z serduchem do walki. Kilka akcji zespołowych zakończonych "z góry" powoduje, że ręce same składają się do oklasków. Chapeau bas, chłopaki !!Natomiast dziś o 20:45 mam nadzieję, że Lewy i spółka zrobią ze Słoweńców wiatrak Edytowane 6 Września 2019 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 No to się Władek chyba trochę zdenerwował.Byłem akurat nad wodą.Co parę rzutów,kuku na telefon.Po 1 kwadrze nie bardzo wierzyłem.Ale nadzieję miałem.Jak już doszli kacapów,to bardziej patrzenie na wynik .BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 W pracy śledziłem na kompie do połówki suchy wynik bez oglądania pojedynku (przegrywaliśmy chyba 8 punktów) i musiałem wyjść "w teren" pogodzony z pierwszą przegraną Przed chwila otworzyłem komp iiiiiiiiii ... wyłączyłem i włączyłem ponownie bo po prostu nie mogłem uwierzyć w to co zobaczyłem Super! Ależ się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ja siedziałem na spotkaniu i oglądałem na telefonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 No to wygląda na to ze mamy pewny ćwierćfinał Argentyna pokonała Venezuelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Coś nieprawdopodobnego, włączyliśmy końcówkę na ścianie na Komitecie Inwestycyjnym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie mogłem oglądać z powodu badania, ale jako wieloletni kibic kosza a w młodości nędzny rozgrywający jestem bardzo usatysfakcjonowany osiągniętym ćwierćfinałem, wiedząc jak nośnym i popularnym sportem na świecie jest koszykówka. Naprawdę wielkie osiągnięcie. I ten wzruszony(łzy) Aaron Cel, który mówił w wywiadzie m.in. o tym właśnie jak w Polsce basket jest mało popularny, ale tym sukcesem może to zmienią. Oby! Piszecie o wielkiej roli Marka Taylora: podpisuję się pod tym obydwoma rękami, i od razu na myśl nasuwa mi się Kim Rasmussen, były trener kadry piłkarek ręcznych. Gdy przychodził, nasze panie były na poziomie okręgówki a jedyną na światowym poziomie była Karolina Kudłacz.I co? Dwa razy czwarte miejsce na MŚ! Niebywałe! Kim odszedł, odeszły i wyniki.. No cóż, czas się szykować do wieczornej kopaniny. A szczupaki i okonie w lesie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 No to kopacze dostaja w D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Polacy nic się nie stało...Znów pewnie trybuny i telewizja zaśpiewają jednym głosem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Słoweńcy w I połowie są lepsi, gdyby nie Fabiański byłoby dwa. Czy Piątek był na boisku w I połowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Myślę że 2 połowie się rozkręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Piątek moim zdaniem jest graczem sezonowym . Niestety jego czas minął [emoji45]. Ale może reszta chłopaków da radę [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Słoweńcy w I połowie są lepsi, gdyby nie Fabiański byłoby dwa. Czy Piątek był na boisku w I połowie ?Piątek jest cały czas, jutro dopiero sobota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Bardzo słabo.Ale nie ważne, wygraliśmy z Ruskimi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 K...a wczasowicze. Ładu, składu.... ZERO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi