godski Opublikowano 6 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Krycha co chwilę pióra poprawia. Gol dla nas powinien zostać uznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 I jeszcze ten Żewłakow..... I jego trafne spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Jednym słowem Dooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Czas zmienić trenera bo TikiTaka nie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ależ to marne i miałkie. Po raz kolejny udowodniłem sobie, że szkoda czasu na to coś... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Jak fajnie, że nie oglądam kopaczy i to już od dawna. Dziś się przełamałem i 10 min straciłem W porównaniu z koszykówką czy siatkówką - to panowie prezentują bardzo kiepski poziom, zarówno umiejętności jak i zaangażowania. Za to zarobki mają że ho, ho! Wiem, reklamy, sponsorzy itp. Dlatego nie mam zamiaru zwiększać popularności tej chorej jeszcze od czasów Fryzjera i jemu podobnych - dyscypliny "sportu". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Cytując klasyczkę : " Nam się to po prostu należało " .Chyba ok. 80% podań do tyłu i na boki + 1 celny "szczał". Mogli grać bez bramkarza i tak by wygrali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Aby wygrać trzeba stworzyć jakąkolwiek sytuacje. Piątek pomyłka, powinien być zmieniony po odspiewaniu hymnu. Lewandowski wyłączony. Zieliński bardzo ładne kółeczka i zero sensownych podan. Pazdan nędza. Grosicki jedna sensowna akcja. Krychowiakowi - było widać, że mu się chciało. Za to ma plusa. Kędziora poniżej krytyki. Na resztę szkoda prądu. Z Austria pójdzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Wygląda na to, że tylko jak jesteśmy "pod ścianą", to drużyna ma inwencję twórczą..... Dziś wyglądali, jakby wszystko miało się samo wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Z Austria pójdzie lepiej.No weź nie strasz , myślisz że jak Łotwie włożyli pół tuzina to nam włożę więcej niż Słoweńcy ? np. 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Mówię poważnie. Bardziej bałem się meczu ze Słowenia niż z Austria. Z Austria wygramy ????. Piłka balkanska nigdy nam nie leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie ma co stękać, w poniedziałek odpalamy telewizory i kibicujemy. Nie popadajmy w skrajności, zły mecz się zawsze zdarza. Nie jesteśmy drużyną z pierwszego szeregu europejskiego, by nie mieć potknięć, nawet z jeszcze słabszymi przeciwnikami.Przed rozpoczęciem eliminacji aktualny stan tabeli bralibyśmy w ciemno. Liczę tylko na brak porażki w meczu z Austrią i utrzymanie trzypunktowej przewagi, a wtedy na pewno dowieziemy pierwsze miejsce do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie trzeba wygrać wszystkich bitew, by wygrać wojne.Spokojnie, bez paniki.Piłka nadal w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nie ma co stękać, w poniedziałek odpalamy telewizory i kibicujemy. Nie popadajmy w skrajności, zły mecz się zawsze zdarza.Dlaczego nam najczęściej ? Co musi się stać by piłkarze przestali grać na boki i do tyłu ? Jak ich zmusić by oddawali więcej celnych strzałów ? A może nie potrafią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nie ma co stękać, w poniedziałek odpalamy telewizory i kibicujemy. Nie popadajmy w skrajności, zły mecz się zawsze zdarza. Nie jesteśmy drużyną z pierwszego szeregu europejskiego, by nie mieć potknięć, nawet z jeszcze słabszymi przeciwnikami.Przed rozpoczęciem eliminacji aktualny stan tabeli bralibyśmy w ciemno. Liczę tylko na brak porażki w meczu z Austrią i utrzymanie trzypunktowej przewagi, a wtedy na pewno dowieziemy pierwsze miejsce do końca.No wczoraj odpaliłem, pierwszą połowę przespałem (zmogło mnie około 5tej minuty), w przerwie poszedłem się wykąpać, drugą połowę przespałem, przecknąłem się ze 2 minuty przed końcem i wyłączyłem telewizor. Dziwne że na siatkówce jakoś mi się tak nie zdarza.Słabszy mecz się może zdarzyć, przegranej mało kto by się czepiał, jeśli byłaby to przegrana po walce. Chyba dotknąłeś sedna, panowie nie wyszli na mecz, żeby wygrać, tylko z nastawieniem, że przed eliminacjami ten stan tabeli braliby w ciemno, a przy braku porażki z Austrią dowieziemy pierwsze miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Cieszę się, że akurat wczoraj wypadła impreza firmowa i nie musiałem tego oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Jak zwykle nie oglądałem patałachów.Obstawiłem Słoweńców i poszedłem na piwko. Chociaż taki pożytek z ich kopaniny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) Fajne meczycho. W czasie pierwszej połowy coś przekąsiłem. Widelca w oko nie wraziłem, bo piłkarze nie przeszkadzali. Po gwizdku na przerwę położyłem się spać i bez budzika o świcie wstałem na ryby. A co do bitew i wojny to kojarzą mi się z walką i strzałami. Tu, z naszej strony, był jeden i to ze ślepaka. Bitwa na miarę sprzeczki cieciów na parkingu strzeżonym. Po co się wysilać, skoro na ME pojedzie prawie cała Europa, a może i jakaś ekipa azjatycka. Dzięki temu telewizja pokaże mnóstwo spotkań, a impreza będzie nudna jak flaki z olejem. Można darować sobie do rozpoczęcia ćwierćfinałów. Edytowane 7 Września 2019 przez Maciej W. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) W tej chwili na TVP Sport jest transmisja na żywo meczu Polska-Francja. Prowadzimy od piątej minuty 1:0. Chłopaki grają ...o kulach (nie można zagrywać kulą), na jednej nodze! Jestem w szoku! Jaka prędkość, precyzja podań, moc strzałów! Do tego wszystkiego to amatorzy (przynajmniej Polacy) ...tutaj nie brakuje serca do gry Na otwarcie turnieju wygrywamy 5:0 Edytowane 7 Września 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Na polsat sport zaczyna sie jeden z dwoch dzisiejszych meczy - ME w piłce siatkowej kobiet.Serbia - Włochy.Później ok 18:30 bedzie Polska - Turcja.Ten mecz będzie również na tvp1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Serbia wlochy leb w łeb.Ale w setach serbia prowadzi.2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Serbia w finale...miejmy nadzieję z nami.A więc zaczynamy taniec z Turczynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Zaczynamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Głupio tracone punkty, brak skupienia...? Słabe wejście w mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 I blokowane są nasze niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi