Banjo Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Obeszło a i owszem. Do tego dało wiedzę bo jakoś nikt w mediach ogólnych takiej nie dał Podał, podał. Odkąd pamiętam słucham Trójkę i co nie co usłyszałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Brawo Trójka ... tylko że ja ich słucham tylko rano w drodze do pracy. Mogło mi umknąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) Brawo Trójka ... tylko że ja ich słucham tylko rano w drodze do pracy. Mogło mi umknąć Robert, umknęło, też słucham rano. Nie o każdej godzinie podają identyczne informacje. Szacunek dla zawodnika za metodyczne dochodzenie do czołówki, choć to nie mój ulubiony sport. Edytowane 16 Września 2019 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Siaty ciąg dalszy ...teraz Czesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Gladziutko, milutko, spokojniutko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Ależ się to fajnie ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Totalna dominacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Fiu fiu.... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Czesi na kolanach 3:0 Dla Naszych Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Ależ się to fajnie ogląda Mi się oglądalo średnio. Na boisku była Polska i sześciu zagubionych Czechów. Nie marudze. Po prostu lubię siatkówkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Też lubię ale miło czasem obejrzeć mecz bez palpitacji. Tak miało być i skończyło się bez niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Ok. Nie narzekam . Choć do końca życia będę pamiętał mecz z Rosją z 2006 roku. Mi palpitacje nie przeszkadzaja ????. Czesi nawet przez moment się nie postawili. Ps. Właśnie skończył się mecz St. Pauli vs HSV. 2-0. ????. Faworyci z przedmieścia dostali oklep. ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Wracając do siatkówki. Dziś jest rocznica śmierci Arkadiusza Golasia. Gdyby nie wypadek to w 2006 roku zawiesilby na szyi srebrny medal MŚ. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Znowu nasi gniotą 25:10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Ale w drugim nas przycisnęli wygraliśmy tylko do 17-tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Sparing na Mistrzostwach Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 No emocji wielkich nie było.Ale spoko, wygrane, idziemy dalej. Obawy mam jedynie przed pierwszym ciężkim meczem.Nasi są na takim luzie, że może być im ciężko zagrać na najwyzszym poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Zaraz siatkarze grają z Ukrainą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 I mamy pierwszy set do 17-tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Zmiana całego składu A jakość ta sama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ...prawie tak samo. Do 16-tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Można wystawić dwie drużyny narodowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Trzeci do 15-tu.Poważne granie zacznie się od przyszłego tygodnia a ja jutro ruszam do Szwecji ...odwołać wyjazd?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 I biało-czerwony siatkarski czołg przejechał po ukraincach Piękne 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Miałem nadzieję na taką miazgę na ukraińcach.A manewr ze zmianą składu - brawo.Jak to musi wpłynąć na inne składy z którymi będziemy grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi