coma Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 O 20:00 siatkarze mierzą się z Hiszpanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Pierwszy set do 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Ale gra bez szalu jakos. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Drugi set do 13 Niesamowity Wilfredo na serwisie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) W drugim miazga- do 13 Edytowane 21 Września 2019 przez Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 No lepiej Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Ostatni do 16 Kolejna drużyna nie przekroczyła 19 punktów w secie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Trener stworzył potwora ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Dziś nasi siatkarze rozjadą Niemców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 uuuuu, Michał...obyś miał rację, ale wcale może nie być tak lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 uuuuu, Michał...obyś miał rację, ale wcale może nie być tak lekkoLekko...moze nie ale wynik moze byc tylko jeden. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 No to trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Niemcy nie zachwycają. Albo przyczajka, albo prawdą jest, że jadą samym Grozerem i bez drugiego składu. Uważać nie zawadzi. Byleby nie było takiego dreszczowca, jak ten ze słynnym tie breakiem. Emocje lepiej zostawić na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Grozer gra dopiero 4 tydz po kontuzji lydki. Akurat on nie lideruje w tej chwili.... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) .... co prawda mnie tu troszkę nie było , ale oglądałem wszystkie mecze - tego nie mogłem sobie odpuścić. TERAZ JEDZIEMY i OD TERAZ ZACZYNA SIĘ PRAWDZIWA SITKÓWKA !!!TRZYMAMY KCIUKI Edytowane 23 Września 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 spoko spoko, lekko nie będzie, ale wierzę - w naszych chłopaków i trenera.wygramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 poooszło 1:0 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Do 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 mamy pierwszego - 1:0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Następny set nie przekroczona 19-ka straconych punktów Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 MAMY DRUGIEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 OSTATNI OSTATNI OSTATNI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Grozer gra dopiero 4 tydz po kontuzji lydki. Akurat on nie lideruje w tej chwili.... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka?Tak . Nie on ?[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 ?Tak . Nie on ?[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaNa tle swojej druzyny zbiera punkty ale to jest wszystko 50% jego mozliwosci Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi