jacekp29 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Na tle swojej druzyny zbiera punkty ale to jest wszystko 50% jego mozliwosci Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaJest dobry . Ale gra tak jak przeciwnik pozwala. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 OSTATNI OSTATNI OSTATNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 JEST JEST JEST !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Coś pięknego Brawo Polacy! Biało-czerwony walec jedzie dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) MAMY ĆWIERĆ FINAŁ TERAZ PÓŁFINAŁ I PO MEDAL Edytowane 23 Września 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 No to pyk... Kto nastepny? A w drugim meczu dzisiejszym Slowenia sie nie boi... Prowadzi 1 do 0 z Rosja a w 2 secie mogla juz wysoki prowadzic. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Ale forma, jesteśmy na prawdę mocni!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Brawo chłopaki! Slowenia chyba wygra za chwile drugi set...z Rosją! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Ale forma, jesteśmy na prawdę mocni!!! Oj po dzisiejszym meczu za wiele formie bym nie mowil...Mecz wygrany i trzeba o nim zapomniec ale nie gralismy swojej gry. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Oj po dzisiejszym meczu za wiele formie bym nie mowil...Mecz wygrany i trzeba o nim zapomniec ale nie gralismy swojej gry. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Oj tam, daliśmy Niemcom zdobyć 21 punktów w secie ale czy to taki powód do zmartwień? Jakby się jeszcze Wilfredo z serwisem wstrzelił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Oj tam, daliśmy Niemcom zdobyć 21 punktów w secie ale czy to taki powód do zmartwień? Jakby się jeszcze Wilfredo z serwisem wstrzelił...Nie punkty czy wynik są powodem do zmartwień. Ogólnie nie panikuję, jednak Niemcy się słabo postawili... a my też swojego nie graliśmy. Gdyby nie Leon byłby problem.Kiepskie przyjęcie mimo niezbyt mocnej zagrywki Niemców, słabe kontry, Muzaj kiepsko, elektryczne obrony i zagrania, Drzyzga mniej precyzyjny. Kubiak i Leon załatwili mecz. W półfinale musimy zagrać lepiej (na szczęście wiem, że potrafimy). Edytowane 23 Września 2019 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Można odnieść wrażenie, że Polacy dostosowali się do słabej gry Niemców i to tak, żeby się nie zmęczyć. Jednak z taką grą można sobie jednak zrobić kuku, bo na razie ta impreza nie zmusiła do prawdziwego wysiłku. To dla nas dobre, bo gramy dalej, ale niebezpieczne, bo usypia czujność. Chyba Słowenia (2:0 z Rosją) może podejść bez trzęsących portek i zaskoczyć. Trzeba być zmotywowanym i czujnym. Trener wygląda na faceta, który zaskoczyć się nie da. Przydałby się złoty medal. Postraszyłby jeszcze bardziej naszych przeciwników w Tokio. Tamto złoto to dopiero byłaby poezja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Oglądałem. Nasi są po prostu leniwi - nie chce im się grać więcej niż trzech setów Grają, wygrywają i idą na piwo albo gdzieś indziej :)Pooglądałbym nieco dłużej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Oglądałem. Nasi są po prostu leniwi - nie chce im się grać więcej niż trzech setów Grają, wygrywają i idą na piwo albo gdzieś indziej :)Pooglądałbym nieco dłużej ... Obejrzyj Rus Slo... Slowenia idzie na wygrana. A juz zamykala nam drogi na ME w ostatnich latach. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Słowenia z Rosją gra na wyższym poziomie niż my z Niemcami. W półfinale sala będzie prawdopodobnie niebiesko-zielona. Może z Rosjanami byłoby łatwiej? Niedługo wszystko będzie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Słowenia z Rosją gra na wyższym poziomie niż my z Niemcami. W półfinale sala będzie prawdopodobnie niebiesko-zielona. Może z Rosjanami byłoby łatwiej? Niedługo wszystko będzie jasne.Byloby bo sa gorsi od Sloweni na ten moment. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Slowenia wygrala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Miałem na myśli publiczność. Rosja się pakuje, a w czwartek zapowiada się fajny mecz. I chyba wreszcie będą emocje na miarę takiej imprezy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 W kwalifikacjach zagrali lepiej od Francji. Gdyby nie te dwa asy Leona byłoby nerwowo. Ale uważam że są od nas slabsi i na 10 gier przegrają 7-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Niestety te 2-3 to kiedy jak nie w polfinale u siebie maja sie zdarzyc?Dla nas kompletnie nowa hala a jeszcze newsy dochodza ze nasi nie maja jak doleciec bo linie strajkuja i chyba pociagiem maja jechac.Oby to tylko nakrecilo naszych. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Cholera, aby się tylko nie odbiło na dyspozycji. Przy normalnej, nawet nie optymalnej dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Rządowa fura leci po siatkarzy,także tego.Nie będą się musieli telepac baną. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Kilka godz w plecy. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Kilka godz w plecy. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaNo niestety,nie przeskoczymy tego.Wazna uwaga,bo dla nas to tylko parę godzin.Dla trenera i zespołu nie.Przypuszczam że czas między meczami był rozpisany na minuty(regeneracja,odpoczynek,trening itp.)Heynen to perfekcjonista który ma plan i jak widać nie pozostawia niczego przypadkowi.Mam nadzieję że nie będzie to miało realnego wpływu na dyspozycje chłopaków.Pamiętam co nam kiedyś zrobili Słoweńcy.Wydaje mi się że mam większego nerwa niż miałem przed "prawie pewnym"spotkaniem z Ruskimi.Oby było dobrze.Pożyjom,uwidim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Niestety, daje 50/50 i biorę pod uwagę przegraną. Kwestia dyspozycji dnia.Dokładnie kilka godzin to dużo, może się okazać że jedna jednostka treningowa poszła się walić. A trzeba pamiętać, że Słoweńcy mają halę ograną bo grają tam od początku a my dopiero pierwszy mecz będziemy grać.Trudno, na to się nie poradzi tak jak piszesz.Mówi się, że zawsze się jakiś kiepski mecz trafi w długim turnieju... oby u nas to był wczorajszy i żebyśmy zagrali jak z Francją w Gdańsku. Wtedy jestem spokojny o wynik. No i mamy Leona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi