Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Oj po dzisiejszym meczu za wiele formie bym nie mowil...

Mecz wygrany i trzeba o nim zapomniec ale nie gralismy swojej gry.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Oj tam, daliśmy Niemcom zdobyć 21 punktów w secie ale czy to taki powód do zmartwień? ;) Jakby się jeszcze Wilfredo z serwisem wstrzelił...

Oj tam, daliśmy Niemcom zdobyć 21 punktów w secie ale czy to taki powód do zmartwień? ;) Jakby się jeszcze Wilfredo z serwisem wstrzelił...

Nie punkty czy wynik są powodem do zmartwień. Ogólnie nie panikuję, jednak Niemcy się słabo postawili... a my też swojego nie graliśmy. Gdyby nie Leon byłby problem.

Kiepskie przyjęcie mimo niezbyt mocnej zagrywki Niemców, słabe kontry, Muzaj kiepsko, elektryczne obrony i zagrania, Drzyzga mniej precyzyjny. Kubiak i Leon załatwili mecz. 

W półfinale musimy zagrać lepiej (na szczęście wiem, że potrafimy). 

Edytowane przez Marcyś

Można odnieść wrażenie, że Polacy dostosowali się do słabej gry Niemców i to tak, żeby się nie zmęczyć. Jednak z taką grą można sobie jednak zrobić kuku, bo na razie ta impreza nie zmusiła do prawdziwego wysiłku. To dla nas dobre, bo gramy dalej, ale niebezpieczne, bo usypia czujność. Chyba Słowenia (2:0 z Rosją) może podejść bez trzęsących portek i zaskoczyć. Trzeba być zmotywowanym i czujnym. Trener wygląda na faceta, który zaskoczyć się nie da. Przydałby się złoty medal. Postraszyłby jeszcze bardziej naszych przeciwników w Tokio. Tamto złoto to dopiero byłaby poezja.

• Like 2

Oglądałem. Nasi są po prostu leniwi ;) - nie chce im się grać więcej niż trzech setów :) Grają, wygrywają i idą na piwo :) albo gdzieś indziej :) :)

Pooglądałbym nieco dłużej ... ;)

Obejrzyj Rus Slo... Slowenia idzie na wygrana. A juz zamykala nam drogi na ME w ostatnich latach.

Słowenia z Rosją gra na wyższym poziomie niż my z Niemcami. W półfinale sala będzie prawdopodobnie niebiesko-zielona. Może z Rosjanami byłoby łatwiej? Niedługo wszystko będzie jasne.

Byloby bo sa gorsi od Sloweni na ten moment.

Niestety te 2-3 to kiedy jak nie w polfinale u siebie maja sie zdarzyc?

Dla nas kompletnie nowa hala a jeszcze newsy dochodza ze nasi nie maja jak doleciec bo linie strajkuja i chyba pociagiem maja jechac.

Oby to tylko nakrecilo naszych.

Kilka godz w plecy.

No niestety,nie przeskoczymy tego.Wazna uwaga,bo dla nas to tylko parę godzin.Dla trenera i zespołu nie.Przypuszczam że czas między meczami był rozpisany na minuty(regeneracja,odpoczynek,trening itp.)Heynen to perfekcjonista który ma plan i jak widać nie pozostawia niczego przypadkowi.Mam nadzieję że nie będzie to miało realnego wpływu na dyspozycje chłopaków.Pamiętam co nam kiedyś zrobili Słoweńcy.Wydaje mi się że mam większego nerwa niż miałem przed "prawie pewnym"spotkaniem z Ruskimi.Oby było dobrze.Pożyjom,uwidim.

• Like 1

Niestety, daje 50/50 i biorę pod uwagę przegraną. Kwestia dyspozycji dnia.

Dokładnie kilka godzin to dużo, może się okazać że jedna jednostka treningowa poszła się walić. A trzeba pamiętać, że Słoweńcy mają halę ograną bo grają tam od początku a my dopiero pierwszy mecz będziemy grać.

Trudno, na to się nie poradzi tak jak piszesz.

Mówi się, że zawsze się jakiś kiepski mecz trafi w długim turnieju... oby u nas to był wczorajszy i żebyśmy zagrali jak z Francją w Gdańsku. Wtedy jestem spokojny o wynik. 

No i mamy Leona :D 

• Like 1