Gość Mysha Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 O nożnej pogadamy kiedy indziej. Brawo Kubiak. Tak powinna wyglądać sportowa złość. Położył mecz ze Slowenią, ale pokazał że to byla wpadka i pokazał klasę. A wk...ny jeszcze jestem, my naprawdę mamy najlepszą siatkówkę na świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Cieszę się złojeniem Francuzów na ich terenie i medalem, o którym za jakiś czas nikt nie będzie pamiętał. Bo kto będzie wspominał brąz ME na szyjach dwukrotnych mistrzów śwuata? Niestety meczu nie oglądałem. Wypadła mi druga zmiana. Nad Wisłą. Z boleniami dziś bezbramkowy remis. Trzeba budzik ustawić na czwartą. Dogrywka i karne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Post z linkiem do YT o walecznosci naszych siatkarzy można bylo zostawić.Duma Polaka rozpiera patrząc na ich wyczyny na boisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Trafiałem, że Petric zakończy asem.Serbia wygrywa w mistrzostwach byłej Jugosławii!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Każdy kolejny komentarz polityczny albo inny nie dozwolony... zostanie nagrodzony medalem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Gramy z Tunezja.MS siatka mężczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Sezon nie zwalnia... Do boju! Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Prowadzimy z Tunezją 2:0 W drugim secie fajna końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 W ostatnim secie już totalna dominacja. Do 12 Choć Polacy bez błędów się nie obyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Przewagę mieliśmy gigantyczną. Lemański niezły, szkoda, że z blokiem nie zawsze zdąża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Macie jakiś link do popatrzenia na Lewego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Q.... wa ale mecz musiał być w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Z Japonią łatwe 3-1...Przy naszym 2-0 chłopaki zluzowali...Ale w ostatnim secie już gładko (do 17-tu) z nimi pojechali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Trzeba podkreślić, że z mocną jak nigdy ostatnimi laty Japonią, która wczoraj z Włochami 3:0 cyknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Naprawdę Japończycy urwali nam seta? Oglądałem dłuższą chwilę drugiego. Po zepsutych przez nich trzeciej, albo nawet czwartej zagrywki z rzędu, doszedłem do wniosku, że dalej nie ma co tracić czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 ...a Fajdek 80,16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nie komentuję bo jak słyszę komentarze (na Eurosport) że właściwie mamy zagwarantowane dwa pierwsze miejsca...to szlag mnie trafia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) I co? I dobrze, że jest złoto Fajdka Edytowane 2 Października 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Po obradach przy zielonym stoliku mamy brąz dla Nowickiego. Przez ten upał to sędziom też trochę styki się grzeją, sporo tych błędów. Myślę, że dla Nowickiego ten medal to będzie miał bardziej wartość statystyczną bo naprawdę ciężko mu szło. Wyglądał tak jakby nie wytrzymał presji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Fakt, to taki trochę medal na pocieszenie i zachętę. Mocno muszą z trenerką przeanalizować ten start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Jutro gramy z USA. Trzymajcie kciuki!Mecz w nowym składzie - dolecieli już chłopaki z MEuropy.Poza Nowakowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Jutro gramy z USA. Trzymajcie kciuki!Mecz w nowym składzie - dolecieli już chłopaki z MEuropy.Poza Nowakowskim.I Konarskim.Fajna pora.. akurat do kawy przed robota Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Tak sobie właśnie dzisiaj myślałem, te godziny meczów... 3 pierwsze mecze 8:00 i 12:20 a w weekend o 5:30 trzeba wstać. No cóż trzeba oglądać nie ma litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Tak sobie właśnie dzisiaj myślałem, te godziny meczów... 3 pierwsze mecze 8:00 i 12:20 a w weekend o 5:30 trzeba wstać. No cóż trzeba oglądać nie ma litości Myślisz, rano wstać jeszcze nie wiadomo jak będą grać :D .Ze stawaniem problemu nie mam ale za stary jestem na takie nerwy, jak np. ze Słowenią było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Myślisz, rano wstać jeszcze nie wiadomo jak będą grać :D .Ze stawaniem problemu nie mam ale za stary jestem na takie nerwy, jak np. ze Słowenią było . Mam dylemat ryby czy mecz rano ... no mecz ze Słowenią to rzeczywiście gorszy dzień niestety, szkoda, że przytrafił się w fazie play-off a nie jak rok temu w fazie grupowej, tak nie bolało. Obecne mecze grają w Japonii i dla osoby pracującej 8-16 to zostają tylko weekendy na oglądanie na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi