Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

O nożnej pogadamy kiedy indziej. Brawo Kubiak. Tak powinna wyglądać sportowa złość. Położył mecz ze Slowenią, ale pokazał że to byla wpadka i pokazał klasę. A wk...ny jeszcze jestem, my naprawdę mamy najlepszą siatkówkę na świecie.

• Like 1

Cieszę się złojeniem Francuzów na ich terenie i medalem, o którym za jakiś czas nikt nie będzie pamiętał. Bo kto będzie wspominał brąz ME na szyjach dwukrotnych mistrzów śwuata? Niestety meczu nie oglądałem. Wypadła mi druga zmiana. Nad Wisłą. Z boleniami dziś bezbramkowy remis. Trzeba budzik ustawić na czwartą. Dogrywka i karne.

Po obradach przy zielonym stoliku mamy brąz dla Nowickiego. Przez ten upał to sędziom też trochę styki się grzeją, sporo tych błędów. Myślę, że dla Nowickiego ten medal to będzie miał bardziej wartość statystyczną bo naprawdę ciężko mu szło. Wyglądał tak jakby nie wytrzymał presji.

Tak sobie właśnie dzisiaj myślałem, te godziny meczów... 3 pierwsze mecze 8:00 i 12:20 a w weekend o 5:30 trzeba wstać. No cóż trzeba oglądać nie ma litości :D

Myślisz, rano wstać jeszcze nie wiadomo jak będą grać :D  :D :D .Ze stawaniem problemu nie mam ale za stary jestem na takie nerwy, jak np. ze Słowenią było :D  :D  :D . 

Myślisz, rano wstać jeszcze nie wiadomo jak będą grać :D  :D :D .Ze stawaniem problemu nie mam ale za stary jestem na takie nerwy, jak np. ze Słowenią było :D  :D  :D . 

Mam dylemat ryby czy mecz rano :D ... no mecz ze Słowenią to rzeczywiście gorszy dzień niestety, szkoda, że przytrafił się w fazie play-off a nie jak rok temu w fazie grupowej, tak nie bolało. 

Obecne mecze grają w Japonii i dla osoby pracującej 8-16 to zostają tylko weekendy na oglądanie na żywo.